Acasa InternationalExterne Lenin va fi înmormântat

Lenin va fi înmormântat

scris de R. C.P.
11 afisari

Liderul revoluţiei bolşevice, Vladimir Ilici Lenin, ar putea fi înmormântat în sfârşit. Consiliul pentru Drepturile Omului din Rusia, organism care funcţionează sub patronajul Kremlinului, i-a recomandat preşedintelui înhumarea fostului politician bolşevic, informează TVR.

E posibil ca Lenin sa fie in sfarsit inmormantatTrupul lui Lenin a fost amplasat în mausoleul din Piaţa Roşie în 1924 şi a devenit un loc de pelerinaj pentru adepţii comunismului.

Vladimir Ilici Lenin a fost primul premier al Uniunii Sovietice și fondatorul ideologiei cunoscute sub numele de leninism.S-a născut în Simbirsk (Ulyanovsk) avându-i ca părinți pe Ilia Ulianov și Maria Alexandrovna.Lenin a fost unul dintre pseudonimele sale. Se crede, potrivit Wikipedia, că l-a creat ca să demonstreze antagonismul față de Gheorghi Plehanov, care folosea pseudonimul Volghin, după râul Volga; Lenin a ales râul Lena care este mai lung și care curge în direcția opusă.

Mausoleul lui Lenin, aflat în Piața Roșie din Moscova, este locul în care a fost depusă mumia lui Vladimir Ilici Lenin. Trupul său îmbălsămat a fost expus publicului la scurtă vreme după moartea sa din 1924. Structura monumentală din granit proiectată de Alexei Șciusev încorporează elemente din arhitectura mausoleelor antice, precum piramida în trepte sau Mausoleul lui Cirus.

4 comentarii

Stan-Ford 02-04-2011 - 04:56

La ce bun? Tot n-o sa putrezeasca! Eu l-as arde si as arunca cenusa in privata. Altfel, tot au sa se gaseasca idioti care sa se roage la mormantul lui.

Faka Fuki 02-04-2011 - 08:11

Adica, Stan-Bostan, tu esti mai bun decat Lenin?

Faka Fuki 02-04-2011 - 08:29

Pentru cei dusi cu pluta, mai ales cu cate un bostan pe umeri, navigati pe Hofvijver, si cum ajungeti la Haga, imediat dupa Parlament e cladirea aia mare rosie cu doua clopotnite, acolo e musai sa vizitati.

tanase marian 03-04-2011 - 11:31

excelentele voastre.sa lasam istoria acestei lumi sa se depene fara invective si acte reprobabile,.acum post89 este o lume infinit mai rea,. astfel mie mi s au antamplat lucruri demne de un cosmar de neuitat,……………….. acum sase ani la spitalul militar al ministerului de interne trei doctori i am gasit beti an cabinet, mi au refuzat primul ajutor de urgenta iar unul mi a spus,,alA DACA ARE CREIERUL INFLAMAT VINE ALTA DATA,, SUNT DEJA UN GEN DE INVALID DE LA ACEASTA CRIMA,,………………………RECENT LA O RECADERE A BOLII UN DERBEDEU MEDIC LA CLINICA POPORULUI FUNDENI, M A DAT AFARA AN STRADA NENOROCITUL DECI AFARA DIN STRADA CAND I AM RELATAT PLANGAND DRAMA DE LA SPITALUL M. I. ,…. ACUM AM SA DECLAR DESCHISA O SCRISOARE ADRESATA DOMNULUI PRIM MINISTRU AL ROMANIEI,,. DOMNULE ATI DECLARAT IRESPONSABIL CA NOI AMARATII AVEM MANA ANTINSA LA VOI NISRE HOTI DEFAPT,.EU VA DECLAR DESCHIS SI DOMNULE PTESEDINTE DE DREAPTA AL ROMANIEI CA NICIODATA NU AM STAT CU MANA ANTIBSA LA CINEVA, AM MUNCIT GREU TOATA VIATA, DE LA 16 ANI MUNCESC AM FACUT SASE ANI LA SERAL MI AM CASTIGAT EXISTENTA NUMAI MUNCIND GREU MIZERIA VOASTRA DE CONDUCATORI DE DREAPTA MURDARA SI ACUM NU POT MERGE MERGE CURSIV ASADAR VA BLESTEM NENOROCITILOR VOI SA FITI ACEIA CARE SA STATI CU MANA ANTINSA AN FATA CUIVA ,,EN NU POT MERGE SI NIMENI DIN ACEASTA TARA BOLNAVA NU MA AJUTA,,.AJUTOR NU PT MERGE BESTII CU CHIP DE OM ,, ACEL MEDIC DERBEDEU DE LA FUNDENI CARE M A DAT AFARA AN STRADA ESTE SUBORDONAT AL DOAMNE PROFESOR DR, VIRGINIA ION DE LA NEUROLOGIE ETAJ TREI FII SI TU BLESTEMAT NENOROCITULE DERAPIA DE URGENTE AN A. V. C, ARE LIMITE RESTRANSE NU ESTE LA VOIA TA DOBITOCULE,..NIHIL SINE DEO,……………….M. M. AN REZERVA TANASE MARIAN DE LA S. T. S. ,………………….

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult