Acasa InternationalExterne Lidera socialistilor francezi denunta o “vara de rusine pentru Franta”

Lidera socialistilor francezi denunta o “vara de rusine pentru Franta”

scris de Ziua Veche
2 afisari

.Martine Aubry, prim-secretar al Partidului socialist francez, a denuntat joi, in localitatea La Rochelle, din vestul tarii, o „vara de rusine pentru Franta”, calificand masurile puterii in materie de securitate drept „o vasta operatiune de manipulare” de care francezii nu se vor lasa pacaliti, relateaza AFP.


In ajunul deschiderii scolii de vara a Partidului socialist de la La Rochelle, Martine Aubry a vorbit despre „aceasta vara rusinoasa, o vara de rusine pentru Franta”. Intrebata despre discursul privind securitatea sustinut de presedintele Nicolas Sarkozy la Grenoble, la 30 iulie, care se referea in principal la lipsirea de nationalitate franceza a criminalilor straini, ea a raspuns: „Nu exista numai discursul de la Grenoble, exista tot ce s-a petrecut si tot ce se petrece cu romii”. „Francezii nu s-au lasat pacaliti”, a adaugat dna Aubry. Francezii „au inteles ca aceasta vasta operatiune de manipulare care ia in deradere valorile Republicii, care scufunda Republica noastra, care ne murdareste tara in strainatate, are fara indoiala drept scop sa mascheze alte lucruri si inainte de toate esecul sau in privinta securitatii”, a mai spus Martine Aubry, potrivit Agerpres. „Cand se foloseste o maniera atat de rusinoasa de aceasta violenta in cuvinte, aceste procedee oratorice, pentru ca nu exista capacitatea de a solutiona problema, este nedemn de Republica”, a adaugat prim-secretarul socialist.

0 comentariu

caramache 18-04-2010 - 19:27

” Sunt chestiuni care tin de experienta politica si de conducere, pe care sper ca si noul presedinte al PSD le va dobandi. Presedintia unui partid nu inseamna doar aparitii la tv si atentia opiniei publice. Este o responsabilitate imensa si trebuie asumata in totaliltate”.”
Deh, responsabilu’ Prostac cu esperienta…

costy 18-04-2010 - 20:52

…a ajuns acum de rasul curcilor, ca sa nu spun de kkt. Citesc si nu-mi vine sa cred, cum acest partid putred de baroni locali sau centrali se caina, plange dupe 2 milioande de dolari!ß?

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult