Acasa InternationalExterne Liderul Partidului Popular spaniol din orasul Badalona a impartit brosuri cu titlul “Nu vrem romani”

Liderul Partidului Popular spaniol din orasul Badalona a impartit brosuri cu titlul “Nu vrem romani”

scris de Ziua Veche
5 afisari

.Partidul Popular spaniol (PP) a generat polemici la Badalona, regiunea Barcelona, unde liderul local, Xavier Garcia Albiol, a impartit pe strada brosuri cu mesajul “Nu vrem romani”, a relatat presa spaniola, adaugand ca liderii PP s-au delimitat de acest gest.

Potrivit Mediafax, cotidianul “El Pais” scrie, in editia electronica de luni, ca liderii Partidului Popular s-au delimitat de actiunile intreprinse in Badalona de Albiol. Vicesecretarul organizatiei, Ana Mato, a declarat ca partidul nu este de acord cu mesajele raspandite de PP in Badalona. Liderul Partidului Popular din Badalona, Xavier Garcia Albiol, si-a nuantat duminica mesajul din brosura, declarand ca majoritatea romanilor care vin in Spania sunt oameni onorabili, dar “tiganii romani care vin la Badalona vin ca sa comita infractiuni”.Presedintele PP din Canare si membru al Comitetului Executiv National al Partidului, Jose Manuel Soria, a declarat, luni, ca Xavier Garcia Albiol ar trebui demis daca nu isi cere scuze pentru tiparirea acestor brosuri.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult