Acasa InternationalExterne Liga Araba: Vom sparge blocada israeliana “prin orice mijloace”

Liga Araba: Vom sparge blocada israeliana “prin orice mijloace”

scris de Ziua Veche
2 afisari

.Ministrii arabi ai Afacerilor Externe au hotarat miercuri seara, in cadrul unei reuniuni extraordinare, la Cairo, sa „sparga” blocada israeliana impusa Fasiei Gaza „prin toate mijloacele”, a anuntat secretarul general al Ligii Arabe, Amr Moussa.


La finalul unei reuniuni de peste cinci ore, Moussa a anuntat, intr-o conferinta de presa, ca un consiliu ministerial al Ligii a hotarat sa „sparga si sa sfideze blocada israeliana prin orice mijloace”, transmite Mediafax. Ministrii „au salutat” hotararea egipteana, anuntata marti, privind deschiderea terminalului de la Rafah pe o perioada nedeterminata, a anuntat Moussa. Moussa a declarat ca ministrii au insarcinat grupul arab din cadrul ONU sa „ceara in coordonare cu Turcia o reuniune a Consiliului de Securitate pentru adoptarea unei rezolutii constrangatoare impotriva Israelului, in vederea ridicarii imediate a blocadei asupra Fasiei Gaza”.

0 comentariu

dinu 07-04-2010 - 16:15

se duc cum bate vintu’

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS