Acasa InternationalExterne Londonezii, spionaţi din pubele

Londonezii, spionaţi din pubele

scris de D.S.S.
2.398 Afisari

In Londra, un nou spion şi-a făcut apariţia. Este vorba despre pubele care pot accesa cu uşurinţă şi înregistra datele din telefoanele inteligente. Pubelele sunt dotate cu tehnologii avansate care oferă totodată informaţii despre vreme, circulaţia mijloacelor de transport în comun şi de unde doritorii se pot pune la curent cu ultimele ştiri.

Compania de publicitate The Renew foloseste de cateva saptamani o noua tehnologie incorporata in unele recipiente pentru colectarea gunoiului din Londra pentru a masura semnalele Wi-Fi emise de smartphone-urile trecatorilor, potrivit paginii online a CBS News.

Aşa-numitele pubele-spion au fost amplasate pe străzile capitalei Marii Britanii de o companie de publicitate, fiind destinate reciclării hârtiei. Numai că pubelele nu sunt unele obişnuite, ci au fost dotate cu tehnologie de ultimă oră. Aceasta permite detectarea telefoanelor inteligente şi colectarea de date din acestea.

Reprezentanţii companiei spun că informaţiile sunt folosite strict cu scop publicitar şi nu pentru a afla detalii personale despre utilizatorii de smart-phone-uri.

7 comentarii

MI-5 18-08-2013 - 19:20

londonezii sunt cei mai supravegheati oameni de pe terra!

ValVerde 18-08-2013 - 20:20

De aia stau la coada sa emigreze in Coreea de Nord.

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 18-08-2013 - 20:29

Fraulein Creutzfeld-Jacob,

Era normal sa sari la …Perfidul AlbION!

Ei au gasit ,si nominalizat SINDROMUL BOVINNO SPONGIFORME !

Ia de spune cum se face …liposuctia cu aspiratorul , mamyFERRO !

urbos 18-08-2013 - 21:55

Ba ce-ai zis-o ba lindic ba, ba ce-ai zis-o!
Hahaha, ce redus mintal!

Tache 18-08-2013 - 22:55

Este normal ca londonezii sa fie cei mai supravegheati oameni de pe pamant. Londra este CAPITALA, de unde este controlat totul. Mai precis City of London, care este un cartier in centrul Londrei, este stat in stat, are ambasade in unele tari, precum Vaticanul. Acolo se gaseste si „opinia publica internationala”.

Acolo s-au dus Mugur Isarescu si traian basescu, ca sa negocieze ”reformarea statului”, taierea pensiilor si criza economica. Au negociat cu familia Rothschild.

La Londra si-a publicat Karl Marx „Manifestul Comunist”. Acolo este capitala bolsevismului mondial, care impune distrugerea familiei, homosexualitatea, imigratia si amestecul raselor si popoarelor, crizele economice si razboaiele.

Pe la mijlocul anilor 1980, IRA, Armata Republicana Irlandeza, se afla intr-o situatie foarte proasta, din toate punctele de vedere. Si militar si politic. Era pe punctul sa ia bataie. Dar a reusit sa planteze o bomba de mare putere in City of London, la bancheri acasa, care a detonat, cu avertisment prealabil, fara sa faca victime. Imediat dupa aceea a inceput procesul de pace in Irlanda de Nord.

Marele talent al stapanilor Europei este capacitatea lor de a se camufla, de a actiona din umbra, bagandu-i pe altii la inaintare, de a crea confuzie, astfel incat victimele arareori isi dau seama de unde li se trage. Dar, odata ce sunt descoperiti, sunt dispusi la negociere si devin foarte maleabili.

ion 18-08-2013 - 21:37

HAI SA NE CIPUIM CE SO MAI LUNGIM CA COPII NOSTRII TOT ACOLO VOR AJUNGE

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS