Acasa InternationalExterne Londra: Creştinii lezează vocaţia homosexuală a copiilor

Londra: Creştinii lezează vocaţia homosexuală a copiilor

scris de Adrian Pătruscă
58 afisari

Unui cuplu britanic de penticostali i se interzice să ia copii în plasament, din cauza concepţiilor lor privind homosexualitatea.


Creştinii lezează vocaţia homosexuală a copiilor

Pentru că sunt creştini, soţilor Johns li se interzice să ia copii în plasament. Foto: Daily Mail


Drepturile homosexualilor ar trebui să prevaleze asupra principiilor religioase, li s-a spus celor doi la tribunal.

Owen şi Eunice Johns au fost informaţi că valorile lor morale intră în conflict cu datoria autorităţilor locale de “a proteja şi promova bunăstarea” celor luaţi în plasament, scrie Daily Mail.

Cei doi au avut până acum în plasament 15 copii şi au fost elogiaţi de lucrătorii sociali ca fiind “oameni buni şi primitori”, “sensibili în relaţia cu copiii”.

La ieşirea din tribunal, domnul şi doamna Johns, în vârstă de 65, respectiv 62 de ani, au declarat că sunt “extrem de îndureraţi” şi că “au vrut doar să ofere un cămin plin de dragoste unui copil nevoiaş”.

Ei cred că homosexualitatea este “împotriva legilor lui Dumnezeu şi a moralei”, dar spun că nu sunt homofobi şi că “ar accepta şi iubi” orice copil.

Cuplul de penticostali, care a luat copii în plasament încă din 1992, a făcut o cerere la Consiliul din Derby County, în 2007, pentru a-şi relua munca după o perioadă de pauză.

Dar lucrătorii sociali şi-au exprimat îngrijorarea că atitudinea lor faţă de homosexualitate ar putea intra în conflict cu noul Equality Act (Sexual Orientation) Regulations, legislaţie intrată în vigoare în 2007.

Owen şi Eunice a cerut o clarificare expresă pentru a afla dacă legea le interzice ca, din cauza credinţelor lor religioase, să ia copii în plasament.

Cazul lor, ajuns anul trecut în instanţă, a fost sprijinit de Arhiepiscopul de Canterbury, Lord Carey, care într-o scrisoare deschisă a avertizat că drepturile homosexualilor sunt puse înaintea drepturilor celorlalţi.

La audieri, Comisia pentru Egalitate şi Drepturile Omului a argumentat că copiii riscă să fie “infectaţi” de principiile morale creştine.

Luni, cererea cuplului de pesionari, ca o decizie judecătorească să statueze că credinţa nu trebuie să fie o piedică pentru luarea în plasament, a  fost respinsă de Înalta Curte de la Londra.


Lordul Judecător Munby: creştinii lezează vocaţia homosexuală a copiilor

Lordul Judecător Munby: copiii nu trebuie descurajaţi să devină homosexuali. Foto: Daily Mail


Cazul a fost judecat de unul dintre cei mai importanţi membri ai Curţii, Lord Judecător Munby, secondat de judecătorul Beeston.

Tribunalul a stabilit că nu este nici o discriminare împotriva lor în calitate de creştini, dar că principiile lor asupra moralităţii sexuale ar putea fi “dăunătoare” copiilor. “Principiile egalităţii privind orientarea sexuală trebuie să prevaleze.”

Doamna Johns, asistentă medicală pensionară: “Este o zi tristă pentru creştinism. Judecătorii au sugerat că principiile noastre fac rău copiilor. Nu este aşa. Suntem gata să primim şi să iubim orice copil. Singurul lucru pe care nu putem să-l facem este să spunem unui copil mic că practicarea homosexualităţii este ceva bun”.

Ea a spus chiar că, de curând, împreună cu soţul ei şi-a vizitat nepotul, care e homosexual, la San Francisco, unde locuieşte cu partenerul lui. Familia Johns are patru copii şi şase nepoţi.

Domnul Johns a adăugat: “Am vrut să oferim iubire, stabilitate şi siguranţă unui copil neajutorat. Copiii de opt ani pe care i-am avut în grijă înainte voiau să ne jucăm, nu să discutăm despre sexualitatea lor”.

25 comentarii

Catalin 02-03-2011 - 09:19

Au 4 copii si 6 nepoti si au avut 15 copii in plasament pana acum si mai doresc , la varsta pe care o au, sa ofere un camin unui copil nevoias si li se imputa principiile moralei crestine, care ar leza vocatia homosexuala a copilului?!? Ce enormitate, stupizenie, idiotenie, spuneti-i cum vreti! Doamne fereste, oare exista o asemenea vocatie pt un copil? E clar nu mai suntem normali. Am luat-o razna definitiv.

Nici macar nu e vorba de apartenenta lor la un cult crestin si ca imbratiseaza principiile moralei crestine.

Orice om, credincios crestin, musulman, iudeu, budist, etc sau ateu, se ghideaza in viata dupa niste principii morale, iar a considera ca spui unui copil ca a fi homosexual, conform propriilor principii, nu e un lucru bun si nici o tinta de atins, e deja paranoia.

Inteleg, desi nu sunt de acord, ca drepturile minoritatilor sexuale de a avea un statut civil (casatorie sau parteneriat civil) tind sa se legalizeze , dar sa duci atat de departe acesta aberatie si sa spui ca e un copil poate fi „infectat” cu principii morale care sunt in contradictie cu practicarea homosexualitatii, e deja prea mult. Suntem nebuni de legat in numele a ce? Periclitarea vocatiei, auziti ce tampenie, vocatia, copilului de a deveni homosexual.

tampit 02-03-2011 - 10:06

Urmarind acelasi rationament,inseamna ca toti copiii famililor religioase sunt infectati,fie ei crestini,musulmani sau budisti.Cat mai este pana ce statul se va autosesiza in privinta acestui aspect si va salva copiii infestati de familile lor si dusi la deratizare in grija statului?Vor putea fi acesti parinti decazuti din drepturile parintesti de vreme ce un copil infestat este un copil infestat,nociv pt societate,indiferent daca este adoptat sau copil propriu,ca doar nu pot avea statut diferit?

Florin Kovacs 02-03-2011 - 14:25

Englejii astia ne tzin noua morala dar ei sio pun la poponeatza intr-o veselie. Parerea mea este ca homalaii sa stea intre ei si sa nu incerce tot timpul sa corupa si sa convinga tot mai multzi copii ca este normal sa fi homo. Oare cine conduce lumea acum?????

Ereticul 02-03-2011 - 14:45

Daca traia Fuhrerul, altfel stateau lucrurile acum …
Oricum, englezii isi cam merita soarta – nu s-au aliat cu verii lor germani cand trebuia, au castigat razboiul dar au pierdut pacea – „imperiul in care soarele nu apune niciodata” s-a destramat, iar conducatorii de alta data au degenerat complet.

Denali 02-03-2011 - 17:13

Un alt exemplu (din miile ,zilnice) prin care Stanga distruge societatea, tesatura ei si structura de baza a societatii : Familia…

In cateva generatii datoruita acestor daunataore si a ideilor l;or „progresiste” , am ajuns cu susul in jos…

Acum cateva decenii , nu numai ca sodomistii erau stigmatizati si condamnati ,de societate in general …astazi , in europa post crestina, este invers : crestinii sunt stigmatizati , l-i se elimina drepturile parintesti…

Nu mai este decat un pas pana cand aceste vermine , sa interzica crestinsimul in europa…islamistii abia asteapata sa umple acest vid spiritual…

Denali 02-03-2011 - 17:14

Erata : NU am dorit sa includ aceasta postare ca o replica la postarea legionarului ereticul…

urbos 02-03-2011 - 17:22

Pai mai bovis, daca islamistii vor umple „vidul spiritual” ar trebui sa fie de bine in logica matale.
Dar tu nu esti decat un imbecil, habotnic papagal, lingator de „neoconservatori” care numai crestini nu sint, fiind vanduti ji danimii, si care sint la fel ca orice trogloditi fundamentalisti fie islamisti, fie perciunati.

un crestin 03-03-2011 - 06:35

Denali,
uitate-te bine la Lordul Judecător Munby. Va fi unul din echipa care va hotara holocaustul pentru crestini.

Denali 02-03-2011 - 17:27

To ereticul…

Antisemit imputit…

ce ironie a soartei…
pe de o parte Socialistii distrug Familia, iar pe de alta parte , verii lor Nazistii , pe forumuri , se lamenteaza ca stramosii lui dementi nu au distrus Natiuni…

ASntisemitule abject , ca oruice legionar imputit esti de o ignoranta : CRASA…

Citeste biografia scarbei demente pe care il adori , Hitler…mai precis citeste memoriile „prietenului ” sau si colegului de camera , pe cand incerca sa devina pictor la scoala de arte din viena , intre 1909 si 1911, dobitocule…

Dupa aceea antisemit imputit , educate despre CINE si ce fel de devianti si sodomisti l-au adus la putere , in parte pe Hitler …

Axeaza-te scarba legionara , pe unul numit : Ernst Rohm…seful SA ( predecesorul SS)…si toata conducerea SA , care avea ca una din cerinte ptr. a fi un lider SA , …sodomismul…

Cieteste boule antisemit , Noaptea Cutitelor Lungi si vei realiza ca pe langa lupta interna dintre SA si SS , unul din motivele ptr. care Hitler a acceptat eliminarea TOTALA a liderilor SA (inclusiv a prietenului sau apropiat de pe timpul lui Waimar Republic , Ernst Rohm ) ,este acela de a elimina orice „pata” din trecutul lui Hitler…

manaci rahat in public ,scarba antisemita , si la orice subiect , care nu are absolut nimic de a face cu ideologia ta scarboasa si criminala, va ijnectati excrementele in orice articol..asta ptr. ca sunteti irelevanti , dead enders, ignoranti , dobitoci si behaiti si grohaiti din cand in cand, de acolo de unde va aflati : din cosul de gunoi al Istorie…

Eu ti-am spus : tu faci risipa de oxygen si piele pe acest pamant…

Denali 02-03-2011 - 17:30

idem ptr. excrementul uman : SCurbos…

urbos 02-03-2011 - 17:31

Legionara era poate ma-ta ma. Tu doar mesteci cacat.

Ereticul 03-03-2011 - 00:36

Domnule Alamar / Denali,
Vad ca momentan sunteti orbit de o furie si o ura irationala, astfel incat cred ca nu are rost sa incerc un dialog cu dvs. pana cand n-o sa va calmati. Daca iesiti din criza dati-mi un semn, si am sa va corectez erorile si inexactitatile din mesajul (de fapt mesajele) dvs.

Banatanul 02-03-2011 - 18:06

Proletarii si Burghezii sau nascut prin crimele Bestiale savirsite in timpul Rev de la Paris din 1789. Acestia si-au continuat actul criminal prin Rev pasoptiste, Bolsevice si prin izbinda lor Comunismul. Astazi isi continua Opera Luciferica de a distruge Fiinta umana. Principiile de morala si etica crestina au fost si sunt tinta lor predilecta.
Moarte Bastilienilor!

Banatanu1 02-03-2011 - 19:15

In feudalism societatea a fost alcatuita din iobagi (99%) si aristocrati (1%). In virful piramidei ierarhice se situa regele ca feudalul suprem, pentru care cei mai insemnati feudali depuneau juramint de loialitate (fidelitate). Pe aceleasi principii a fost cladita si institutia bisericeasca. Oare relatiile de supra- si sub-ordonare sunt singurele valori care au stat la baza moralei crestine? Mie nu-mi prea vine sa cred, mai mediteaza otzira.

vaidenoi 02-03-2011 - 20:03

In feudalism societatea era formata din aristocrati, meseriasi organizati in bresle, oraseni, tarani liberi si tarani legati de glie, adica iobagi.
Iobagii aveau obligatia de a lucra timp de o luna pe an pamantul feudalului de care era arendat. Dupa aceea era obligat sa mai lucreze inca 2 luni, pentru a-si asigura cele necesare traiului pentru tot restul anului. Restul de 9 luni era timpul pe care il folosea in folos propriu, spre exemplu crea folclor popular, doine, balade, etc

Societatea feudala, organizata pe principii crestine, a fost urmata de societatea sclavagista, care exista si in prezent, organizata pe principii talmudice, in care omul munceste doar ca sa nu moara de foame. Dar, in prezent, asistam la un final de era si in curand, mult mai curand decat isi inchipuie unii, nu va mai fi asa.

vaidenoi 02-03-2011 - 18:08

Si asta nu este tot. Guvernul german promoveaza PEDOFILIA ca pe un comportament sexual normal si face si propaganda in randul micutilor.

http://www.lifesitenews.com/news/german-government-publication-promotes-incestuous-pedophilia-as-healthy-sex

Spiridon 02-03-2011 - 19:10

pai este stiut ca asta face rau de tot; daca luam exemplul lui Huhu pe care-l fu.. tacsu in gura de 2 ori pe zi, vedem cu se indobitoceste omul si cum ajunge dependent, pai altfel cum se explica ca roieste pe la slitz-ul lui Urbos?

Huhu Ciu 03-03-2011 - 20:03

Gunoiule Spiridon, mesajul asta al tau si altele ale tale dovedesc ca esti o mare tiritura portocalie, evreiasca-pedelista, la fel cei ca tine de pe forum, ptiu!

vaidenoi 02-03-2011 - 18:22

Brosura poate fi descarcata de aici:
http://www.bzga.de/botmed_13702000.html

Denali 02-03-2011 - 18:55

Un alt : MOMENT EDUCATIONAL…

M-i se reproseaza din cand in cand, ca sunt prea dur, prea abraziv si folosesc expresii necivilizate pe forum la adresa unor adepti ai unor Ideologii , care dupa cum TOTI (sau ar trebui sa stim)stim , au contribuit la : moarte , razboiae , opresiune , saracie si mizerie…

Ultimul individ care mi-a reprosat ca : ” arunc cu noroi si spurc subiectele” a fost : dl ziarist Marin Neacsu , parca ieri, daca nu ma insel…

Este intotdeuna educational ca ziaristi deontologi precum dl Neacsu , nici nu clipesc din ochi la sute si sute de postari care contin cele mai nocive scarboase si periculoase idei, dar sunt scrise la suprafata , in mod neabraziv, inocent, chiar…

Daca am, lua postarea si sutele altele ale antisemitului neo nazist Ereticul si al sutelor si sutelor de simpatizanti de pe acest forum ( pe care dl ziarist deotolog Neacsu , nu-i observa), deci daca am lua aceste postari ,aceste idei, aceste ganduri , in mod izolat , daca le-am suspenda in vid ,acestea ar parea inocente , fara putere, fara simnificatie…

Dar eu nu pot lua aceste idei in vid , separate si luate din context ,dupa ce Lumea ,europa ,romania, a suferit un razboi mondial cu 50 Milioane de morti , urmata de decade de opresiune si teroare comunista, unde camere de gazare si cuptoare au fost construite , nu ptr a face paine ,ci ptr. a extermia semeni umani …

Daca am lua incontext cele scrise de acesti indivizi precum Ereticul si ne-am perinda prin memorie niste REALITATI care au avut loc in trecutul Romaniei, oricine poate realiza ca de fapt , eu sunt bland si moderat cu indivizi precum Ereticul…si nu arunc de loc cu noroi sau spurc tematica articolelor asa cum dl ziarist deontolog Neacu afrima despre mine…

Cateva exemple : Diktatul de la Viena , Miscarea legionara din Romania( hello Nicolae Iorga), Pierderea a DOUA INTREGI ARMATE Romane , la Cotul Donului ( cca. 250.000 de militari mioritici),iar cei care au supravietuit au fost condusi spre siberia , de unde numai cateva mii sau intors…Pierderea basarabiei si Bugeacului , Pierderea cadrilaterului , Istaurarea guvernului Groza, Fortarea abdicarii regelui , Confiscarea a peste 80 de tone de aur de catre sovietici, Ocupatia sovietica aromaniei pana in 1953 ,etc.,etc…Acestea sunt numai cateva exemple din miile de exemple cucare Idolii legionarului Ereticul a binecuvantat Romania…

Sa arunc eu oare cu noroi la indiviz precum Ereticul ?….Oare eu spurc temeatica articolului ?…asa cum crede dl ziarist deontolog Neacsu ???…In umila mea opinie eu cred ca dl Neacsu le are : de-andoaselea…

Sa fiu eu prea acidic si abraziv si intolerant cu ideologii precum cea nazista si comunista , care a distrus europa si romania , Lumea ?…Eu nu cred…din contra…eu cred ca sunt prea domol si tolerant cu acesti indivizi care propagheaza ideile si ideologiile mortii si opresiunii sociertatii umane…

Acum…Dupa ce l-am mentionat pe dl ziarist deontolog Marin Neacsu sa continui cu ecest : Moment Educational…

De fiecare data, cana aceste situatii apar , precum cea prezenta ,un forumnist exceleaza prin ABSENTA dlui…aceste se numeste, pe acest forum : Europeanul…

Dl Europeanul m-a asigurat cu un timp in urma ca : ” europenii au invatat din greselile trecutului ” si ca : ” change happens…” (ptr. americanul jan dinu :change happens = schimbarea are loc )…

Eu , cu exemplu dupa exemplu si cu ajurotul legionarilor si excrementelor umane de pe forum ii aratam zilnic dlui Europeanul ca …europenii, de fapt , nu au invatat absolut nimic de la trecut ,si se screm sa il repete…

In ceea ce priveste a doua axioma a umanistului progresist Europeanul , aceea ca schimbarile au loc…hmmm… eu sunt in total acord cu dl progresist liberal Europeanul …Binenteles ca schimbari au loc pe pamant…Pana si pe Luna , un corp ceresc „mort” au loc schimbari : mai este lovit de vreun asteroid din cand, in cand, vreo capsula umana mai aselenizeaza ,din cand ,in cand, etc.,etc…

Totusi la aceasta axioma a Liberalismului post crestin european , numita : Change happens”, cu care dl Europeanul s-a inamorat , eu as adauga un cuvant : ” Change happens…again „…Schimbarea are loc…din nou „…

Ce este penibil ,ridicol si periculos ,este faptul ca indivizi precum Ereticul se cred : patrioti mioritici si strajerii neamului romanesc…uitnad ca cei pe care ii aduleaza si emuleaza ne-au Diktat ceva la Viena, si datorita acestei aliante …gresite… a romaniei cu nazistii lui Ereticul , am ramas prada verilor National Socialistilor : comunistilor de la kremlin…

Acesta a fost un alt Moment Educational…

vaidenoi 02-03-2011 - 19:52

Dusmanii crestinismului sunt Stangistii si Bastilienii. Cum arata Stangistii ? Cum arata Bastilienii ?
Asa arata !
http://www.noahide.com/index.htm
Aceasta este o organizatie mondiala care militeaza pentru abolirea crestinismului si inlocuirea celor 10 porunci cu cele 7 porunci ale lui Noe, poruncile noahide. Una din aceste porunci stipuleaza pedeapsa cu moartea, pentru cei care cred in alt Dumnezeu (decat Iahve), deci in Isus Hristos. Sentintele vor fi date de tribunalul Sanhedrin, cel care l-a condamnat pe Isus la moarte, reinfiintat la Ierusalim, dupa 2000 de ani, in 2006. Pare absurd, pare o exagerare, dar numai de asa ceva avem parte in ultima vreme.
„De ce spunem Nu crestinismului„
http://www.noahide.com/xtianity.htm
„Isus Hristos-personaj malefic si diabolic„
http://www.noahide.com/yeshu.htm

evreoo 02-03-2011 - 21:38

Dusmanii crestinismului sunt Stangistii si Bastilienii. Cum arata Stangistii ? Cum arata Bastilienii ?
Asa arata !
http://www.noahide.com/index.htm
Aceasta este o organizatie mondiala care militeaza pentru abolirea crestinismului si inlocuirea celor 10 porunci cu cele 7 porunci ale lui Noe, poruncile noahide. Una din aceste porunci stipuleaza pedeapsa cu moartea, pentru cei care cred in alt Dumnezeu (decat Iahve), deci in Isus Hristos. Sentintele vor fi date de tribunalul Sanhedrin, cel care l-a condamnat pe Isus la moarte, reinfiintat la Ierusalim, dupa 2000 de ani, in 2006. Pare absurd, pare o exagerare, dar numai de asa ceva avem parte in ultima vreme.
„De ce spunem Nu crestinismului„
http://www.noahide.com/xtianity.htm
„Isus Hristos-personaj malefic si diabolic„
http://www.noahide.com/yeshu.htm
……

jan dinu 03-03-2011 - 07:51

dL Denali ,cum l-o fi pus Eva Braun pe Adolf Hitler
pe „calea cea buna „?Asha cum am constatat
privind multe „clipuri „shi foto pareau fericiti .
Oare doar asha mai putem salva Euro – America prin
un act act primordial cu „noi Eve shi Adami „??
EU ashi fi primul suporter ca in – kibutzul – meu s-am multe EVE
chiar shi Sheherezade …doar bune pentyru insamintari
in orice anotimp ..
JD-USA

tomek 05-03-2011 - 10:49

S-ar putea spune ca „Crestinismul dauneaza grav societatii de azi”. Probabil, dar vina e in alta parte nu in Crestinsim. Apoi, cum mai mult de o treime din forul lor legislativ e formata din poponari, de ce ne miram? Daca cei ce fac legile sunt astfel ce asteptari sa ai. Ne indreptam cu cu pasi grabiti catre neant. Sa nu fie pentru cei ce nu vor.

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult