Acasa InternationalExterne Loteria Vizelor 2012 anulată

Loteria Vizelor 2012 anulată

scris de D.S.S.
9 afisari

Informaţie-şoc pentru cei care se bucurau că au câştigat la Loteria Vizelor. Un oficial american a anunţat că peste 22.000 de oameni din întreaga lume au fost informaţi „din greşeală” că ar fi fost selecţionaţi.

Loteria vizelor anulata

Potrivit Reuters, computerul a extras câştigătorii doar dintre cei care au depus aplicaţiile în primele două zile, şi nu din întreaga perioadă de înscrieri, care a durat 30 de zile.
În aceste condiţii, extragerea pentru 2012 va fi reluată. Rezultatele vor fi anunţate în jurul datei de 15 iulie.
Oficialul american a declarat că Statele Unite regretă „orice neplăcere sau dezamăgire.
Loteria Vizelor este un program anual prin care se oferă circa 50.000 de vize de reşedinţă permanentă în SUA persoanelor care îndeplinesc anumite criterii, foarte simple, dar stricte. Alocarea vizelor se face printr-o tragere la sorţi facută de computer, după care urmează un interviu.
Anul acesta, în program s-au înscris 19,6 milioane de persoane. Nu se cunoaşte numărul aplicanţilor români în programul Loteria Vizelor, pentru că toţi aceştia se înregistrează în programul online. Se cunoaşte, în schimb, numărul românilor care au primit vize. În 2005, 1515 români au primit vize pentru SUA, în timp ce anul trecut numărul lor a scăzut la 366.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult