Acasa InternationalExterne Luare de ostatici la Londra

Luare de ostatici la Londra

scris de A.B.
3 afisari

Patru persoane au fost luate ostatice într-o clădire din centrul Londrei. Conform Sky News, sute de localnici au fost evacuaţi din această zona Tottenham Court, unde a avut loc incidentul.

Luare de ostatici la Londra

Se pare că un bărbat nemulţumit că nu a reuşit să obţină permisul de conducere şi-a legat o canistră de benzină de corp şi ameninţă că îşi va da foc. Autorităţile au trimis negociatori şi echipe de intervenţie la faţa locului, şi au precizat că nu este vorba de un incident terorist.
‘Este o situaţie de luare de ostatici’, a declarat sursa la locul incidentului, Tottenham Court Road, una dintre cele mai mari artere ale Londrei . Poliţia a închis circulaţia pe această stradă.  Potrivit Scotland Yard, poliţia a fost chemată la locul incidentului la ora 11.59 (locală şi GMT), după ce bărbatul a aruncat ‘obiecte pe fereastra etajului al 5-lea al unui imobil’.
Poliţia a trimis un negociator la faţa locului, însă nu tratează incidentul ca un act de terorism. Scotland Yard a refuzat să precizeze dacă bărbatul este înarmat, aşa cum indică mai multe media. Potrivit acestora, el ar avea mai multe butelii cu gaz asupra lui. Site-ul publicaţiei ‘Huffington Post’, ale cărei birouri se află aproape de locul incidentului, a scris că bărbatul a luat patru ostatici în sediul unei firme de transport.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult