Acasa InternationalExterne Lui Berlusconi ii este frica de Gaddafi

Lui Berlusconi ii este frica de Gaddafi

scris de P.C.R.
1 afisari

foto:Agerpres

Primul ministru italian Silvio Berlusconi se teme că ar putea deveni ţinta răzbunării colonelului libian Muammar al-Gaddafi.

 Într-un interviu acordat publicaţiei Corriere della Sera, preluat de Agerpres, Berlusconi a afirmat că ştie din ‘surse sigure’ că liderul libian a jurat să-l elimine. Potrivit lui Berlusconi, nu ar fi vorba de o ‘moarte politică’, ci tocmai de o ‘eliminare fizică’. Mai mult, premierul italian se teme nu doar pentru siguranţa sa, ci şi pentru securitatea familiei sale. Berlusconi a refuzat să precizeze din ce surse are informaţiile, însă ziariştii de la Corriere della Sera nu consideră că acestea ar fi serviciile secrete. Cu toate acestea, ei spun că, în timpul interviului, premierul era ‘agitat’ şi chiar ‘tremura’.
Italia este implicată în operaţiunea care se desfăşoară din luna martie în Libia. În plus, bazele sale aeriene din sud sunt folosite de aliaţi pentru aplicarea de lovituri aeriene împotriva poziţiilor trupelor guvernamentale la Tripoli şi în alte oraşe libiene.
Înainte de începerea confruntărilor în Libia, Silvio Berlusconi era considerat un important aliat al lui Muammar al-Gaddafi în Europa. Se spune că cei doi erau într-atât de apropiaţi, încât liderul libian primea recomandări din partea premierului italian în privinţa recrutării tinerelor în serviciul său de escortă.

5 comentarii

YAAKOV 31-07-2011 - 14:40

Au putea sa-l omoare altii si sa dea vina pe Gadafi. Momentul este prielnic si multi (tari si persoane) vor sa scape de Berlusconi.

Paul din Ohio 31-07-2011 - 19:27

Problema lui Berlusconi este de alta natura si anume ca este incapabil sa faca ce a promis Rusiei: „South Stream”. Ca orice imbecil care a crezut ca poate sa doboare munti si sa sece mari, acum este tinta mafiei KGBiste rusesti care s-a „unit” cu cea italiana. In plus acest imbecil a lasat ca serviciile secrete italiene sa fie infiltrate in mod masiv de cele rusesti. Santajul cu Gaddafi poate urmari o si mai mare penetrare a Italiei de catre mafia ruseasca.

YAAKOV 31-07-2011 - 19:36

Tu chiar ai o obsesie cu KGB-ul. Fa un drum pana in Rusia, chiar la sediul KGB, stai de vorba cu cei de acolo, atinge-i cu mainile, pozeaza-te cu ei, cum se procedeaza cu aia care sunt speriati de serpi , de sobolani, etc. Eu zic ca o sa-ti revii.

Giurgiu Crişan 02-08-2011 - 19:05

Berlusconi pune botu la ce spun generalii trădători fugiţi din Libia. Mai degrabă pt Skaraotzki din Franţa face Gadafi planuri, că Franţa a trimis avioane de bombardament şi unul din fii lui Gadafi aşa a fost ucis.Dacă o să pocnească nişte bombiţe prin oraşele franceze skaraotzki o să spună că e terorism, dar să trimiţi aviaţia să bombardeze Libia ce este?

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult