Acasa InternationalExterne Mașini istorice înghițite de un crater format la muzeul Corvette (video)

Mașini istorice înghițite de un crater format la muzeul Corvette (video)

scris de C.S.
0 afisari

Opt maşini marca Corvette expuse într-un muzeu auto din statul american Kentucky au căzut într-o groapă uriaşă creată prin surparea solului, într-o regiune cu relief carstic.

Un crater uriaș s-a format în interiorul muzeului.

Incidentul a avut loc miercuri la Muzeul Naţional Corvette din orăşelul Bowling Green, în statul american Kentucky.

O groapă cu lungimea de 13 metri, lăţimea de opt metri şi adâncimea de zece metri s-a format într-o zonă a muzeului situată pe un sol carstic, a declarat directorul Muzeului, Wendell Strode.

Muzeul găzduieşte aproximativ 30 de tipuri unice de maşini sport marca Corvette, multe dintre ele împrumutate sau donate de proprietari.

11 comentarii

BULA 13-02-2014 - 06:48

Se pare ca toata America va cadea intr-o imensa groapa creata de speculanti si finantisti.

Mircea 13-02-2014 - 07:26

Doar se pare. Cei de la Casa Alba urmaresc cu mare atentie comentariile pertinente care apar aici si adopta de urgenta masurile necesare.

Tache 13-02-2014 - 08:40

Pe americani ii va inghiti groapa Marianelor !!

Cel putin in Asia.

UnUL 13-02-2014 - 08:51

Și pe ruși cine-i înghite, Tăchiță rusofilul?

Tache 13-02-2014 - 09:14

TU ! UNuLIca ! TU ii inghiti si-i termini pe toti !

UnUL 13-02-2014 - 09:32

Nu, puișor, mie rușii mi-au stat întotdeauna în gât.

Tache 13-02-2014 - 09:48

Ce rusi iti stau tie in gat ? Unde vezi tu rusi ?

Dupa dulap sau sub pat nu se pune $$$

UnUL 13-02-2014 - 10:14

Ce ruși, Tăchiță? Păi cam toți? În special guvernanții care – indiferent de regim, fie că a fost vorba de țari, pe prim secretari ai PCUS sau de președinți aleși „democratic” ca țarul Putin – au purtat o politică imperialistă, de dominație, cotropire și jaf a teritoriilor vecine, dar și „mujicul” de rând, care nu se simte bine decât sub dictatură, condus și dominat de un „tătuc”. Și care sunt în coasta noastră, care mențin o armată în Transnistria ca forță de dominație și de șantaj în regiune.
Cum scriam deja, cred ca un român (dar poate nu ești asa ceva!) trebuie să aiba grave deficiențe psihice sau o necunoastere totală a istoriei pentru a-i admira sau iubi pe ruși (Evident, nu mă refer aici la poporul rus – deși acesta este destul de tîmpit, de abrutizat și de inert, cu rare excepții! – ci la imperialismul rus, care a rămas apropape același de-a lungul timpului. Europa occidentală (inclusiv Germania invinsă!) și-a revenit destul de rapid din punct de vedere economic dupa război DOAR datorită sumelor enorme de bani donate de americani prin planul Marshall. Asta în timp ce Rusia jefuia fără milă România și celelalte țări ocupate și instaurase aici regimuri comuniste totalitare și lagare de concentrare de tip stalinist, unde a dispărut întreaga elita politică si intelectuală a acestor țări. (De altfel foarte multe din dramele istoriei noastre – inclusiv rana încă vie care este republica Moldova – ni se trag de la ruși!) Americanii au facut destule greșeli de-a lungul istoriei, dar au o contribuție majoră în instaurarea democrației în lume. Rusii nu au instaurat decât haos, teroare si dictatură.
IMPERIALISMUL RUS ESTE DEZGUSTĂTOR ȘI MULT MAI PERICULOS DECAT CEL AMERICAN – și, evident, mult mai aproape de noi, deci mai amenințător!. ÎN DECURSUL TIMPULUI EL A RUPT BUCĂTI DIN ROMANIA, NE-A „FERICIT” CU COMUNISMUL, cu pușcăriile și lagărele lui de concentrare ȘI SE HRĂNEȘTE ÎN CONTINUARE CU TEROARE ȚI AMENINTARI. E TIMPUL SĂ LI SE DEA PESTE BOT ACESTOR TICĂLOȘI.

UnUL 13-02-2014 - 07:53

ȚI se pare.

jan dinu 13-02-2014 - 09:31

— BOBoru roman trebuie sa fie fericit ca nu are
gropi di astea unde intra masinii de colectie !!
Ce tragedie se intimpla in Romania daca cadeau -Trabanturile –
din colectiile romanilor bogati ???
Era mare jale …chiar doliu national -:)))))
JD-USA

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult