Acasa InternationalExterne Macron: „A fost atacată întreaga Franţă. Nu vom ceda”

Macron: „A fost atacată întreaga Franţă. Nu vom ceda”

scris de Misu Andrei
94 afisari

Întreaga Franţă a fost vizată în „atacul terorist islamist” comis la Nisa, a declarat joi seară preşedintele Emmanuel Macron, sosit la locul atacului în care trei oameni și-au pierdut viața. Preşedintele Franţei a precizat că va suplimenta de la 3.000 la 7.000 numărul militarilor care participă la operaţiunea de menţinere a ordinii publice Sentinelle.

„Este vorba de un nou atac islamist. Trebuie să fie foarte clar: a fost atacată întreaga Franţă”, a afirmat Emmanuel Macron la Nisa, conform cotidianului Le Figaro, preluat de Mediafax.

„Suntem atacaţi din cauza valorilor noastre, din cauza gustului libertăţii, din cauza posibilităţii libertăţii de credinţă. Nu vom ceda deloc”, a mai spus Macron.„După asasinarea părintelui Hamel în vara anului 2016, catolicii sunt atacaţi şi ameninţaţi încă o dată în ţara noastră. Transmit susţinerea întregii naţiuni pentru catolicii din Franţa şi de oriunde. Întreaga naţiune este alături de ei şi va fi alături, astfel încât religia să fie exercitată în continuare liber în ţara noastră”, a subliniat Macron.

1 comentariu

Fil 30-10-2020 - 07:16

Dupa ce ai umplut tara cu ciuhapi mananci kkt. Deja nu mai sunteti franta sunteti ciuhapia. Cand vor hotari ciuhapii va vor sfarama ca pe o scoica. Aveti ciuhapi in functii publice in armata in jandarmerie in politie in serviile secrete peste tot. Sunteti in mare pericol.

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult