Acasa InternationalExterne MAE a emis o atenționare de călătorie în Olanda

MAE a emis o atenționare de călătorie în Olanda

scris de A.H.
7 afisari

Ministerul Afacerilor Externe a emis o atenționare de călătorie în Olanda. Oficialii MAE informează cetățenii români cu privire la depistarea unor focare de gripă aviară în anumite zone din acest stat.

MAE a emis o atenționare de călătorie în Olanda.

MAE a emis o atenționare de călătorie în Olanda.

Până în prezent, Ministerul olandez al Afacerilor Economice a semnalat apariția focarelor de gripă aviară la două ferme de păsări din satul Hekendorp, la sud de localitatea Utrecht, respectiv în localitatea Ter Aar (provincia Olanda de Sud), situată la aproximativ 25 de kilometri de Hekendorp, a informat un comunicat al MAE.

Conform sursei citate, autoritățile olandeze au interzis pentru următoarele trei zile transportul de păsări de curte, ouă, gunoi de grajd și au decis închiderea fermelor de animale care constituie obiectiv turistic pentru copii.

Totodată, autoritatea olandeză pentru alimentație și protecția consumatorilor a procedat la distrugerea completă a fermelor afectate și la verificarea, prin teste, a răspândirii virusului și în zonele din vecinătate.

Ministerul Afacerilor Externe recomandă cetățenilor români ca înainte de a călători în Olanda, indiferent de zona în care urmează să se deplaseze, să consulte atât site-ul www.mae.ro , cât și site-urile de specialitate pentru informații actualizate.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult