Acasa InternationalExterne MAE britanic a prezentat scuze Papei, dupa ce i-a cerut sa lanseze o marca de prezervative

MAE britanic a prezentat scuze Papei, dupa ce i-a cerut sa lanseze o marca de prezervative

scris de Ziua Veche
4 afisari

 

.Ministerul britanic de Externe a prezentat scuze Vaticanului dupa publicarea unui document oficial in care Papa era indemnat sa lanseze o marca proprie de prezervative, in cursul vizitei sale in Regatul Unit din septembrie, scrie Agerpres.


Documentul, publicat duminica de Sunday Telegraph, ii recomanda totodata lui Benedict al XVI-lea sa-si dea binecuvantarea casatoriilor homosexuale si sa deschida o clinica de avorturi. MAE britanic nu a intarziat sa ceara scuze Vaticanului pentru textul pe care il califica drept „stupid”, precizand ca nu este vorba in niciun caz de o pozitie oficiala a guvernului si ca tanarul functionar responsabil de redactarea lui a fost transferat.
Vizita lui Benedict al XVI-lea in Marea Britanie din septembrie va fi prima vizita oficiala papala in aceasta tara. Ioan Paul al II-lea a efectuat o vizita pastorala in Marea Britanie in 1982.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult