Acasa InternationalExterne Mahmoud Ahmadinejad: Osama ben Laden se ascunde la Washington

Mahmoud Ahmadinejad: Osama ben Laden se ascunde la Washington

scris de Ziua Veche
3 afisari

.Presedintele iranian a afirmat miercuri ca tara sa isi va “continua cu hotarare” programul nuclear, in pofida amenintarilor israeliene cu o eventuala actiune militara.

Iranul va continua sa mearga cu hotarare pe drumul sau”, a declarat presedintele Ahmadinejad intr-un interviu acordat programului “Good Morning America”, al postului ABC, citat de Agerpres. Intrebat daca Iranul nu se joaca cu focul in contextul amenintarilor Israelului cu o posibila actiune militara, Ahmadinejad a explicat ca, “potrivit doctrinei noastre de aparare, acestea nici nu conteaza”. Referindu-se la supozitiile potrivit carora liderul al Qaida s-ar ascunde in Iran, Ahmadinejad a raspuns ca, din informatiile sale, acesta “s-ar afla la Washington”. “Este un fost partener al lui Bush, (…) amandoi fiind implicati in afaceri cu petrol”, a mai adaugat liderul de la Teheran.

0 comentariu

NormanFinkel5 02-04-2010 - 13:52

Lasa bah gargara asta jidoveasca de recrutat criminali platitzi, pute a AMERICAQNISM ca numai aia-si glorifica in mod ipocrit si nesimtzit mercenarii si-i spala de pacate cu Perlan-Alb.

Cand s-or duce mercenarii tai la slujba la biserica-de-front de pe FRONTUL BAsarabean, unde lupta SA RECUPEREZE CE I-A FOST FURAT Romaniei DE CATRE JIDANII NKVD-ISTI AI URSS, ATUNCI SA VII CU ASTFEL DE TEXTE romantzioase „BLAGOSLOVITE” de Paste.

Cat timp s-a dus PE BANI sa faca afacerile Jidoviei si ale pocaitzilor paranoici talibani din USA, sa-l ia draku de „Blackwater Românesc”, din partea mea. Ca doar PAGUBA aduce Romaniei.
Spune-i sa marsaluiasca-n CHISINAU sa stiu pe ce dau banii aia, nu sa-mi f* banii prin Kabul.
Jidaneii au crucificat pe IIsus si cu ocazia sta TU ridici in slavi DE PASTI (!!), de Vinerea Mortzii lui Iisus … un nesatul-de-bani care LE FACE TREABA EXACT JIDOVEILOR ALORA.
De fapt de la javrele mercenare ale lui Sorin Rosca-Stanescu, ce putem cere?

Joe Biden 02-04-2010 - 18:06

Este mai bine sa-ti tii gura inchisa si sa dai impresia ca esti prost, decat sa o deschizi si sa indepartezi orice indoiala.— Mark Twain

ioan 02-04-2010 - 18:13

Cine s-a gasit sa comenteze, un tip trivial ce improasca cu venin.
Mai trebuie sa invete ce inseamna mercenar pentru ca pornirile antisemite ii vin de la insusi Hitler. Cine va plateste sa denigrati armata tarii, guvernantii?!
Scrieiti domnule Petrescu despre anonima armata. Daca era Gl.Ioan Sorin nu aveau loc toate aceste atacuri stupide la demnitatea armatei.

Viorica Ianc 05-04-2010 - 18:44

Desertul demnitatii noastre ! ?
Ati fost singurul care ati scris :
„… Pasti…” !!!
Si nu…paste .
Sa ma simt bine cand cineva imi spune…
iti doresc paste fericit ! ???

Ma trimite la pascut ?
Respect ! Sunteti unicul in ziaristica
actuala care ati folosit CUVANTUL vechi !

hatru 07-04-2010 - 12:12

Mi-ar placea sa scrieti si despre spagile care se dau pt ca acesti bravi sa ajunga in aceste teatre de operatiuni cu solda mare.Si sa mai scrieti si de faptul ca nimeni nu e OBLIGAT sa mearga acolo. Isi risca viata dar macar o fac pe alti bani. E alegerea lor, demna de respect, dar de aici pana la a le face statuie e drum lung!

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult