Acasa InternationalExterne Mahmoud Ahmadinejad vrea o dezbatere televizata cu Barack Obama

Mahmoud Ahmadinejad vrea o dezbatere televizata cu Barack Obama

scris de Ziua Veche
3 afisari

.Presedintele iranian i-a cerut luni liderului de la Casa Alba sa participe la o dezbatere televizata fata-n fata, pentru a vedea cine are cele mai bune solutii la actualele probleme mondiale, informeaza Reuters.

Foarte probabil ca la sfarsitul verii vom participa la Adunarea Generala a ONU si atunci eu voi fi pregatit pentru discutii cu Obama, desigur, in fata presei (…) Vom prezenta solutiile noastre la problemele mondiale pentru a vedea care sunt cele mai bune propuneri”, a declarat Ahmadinejad in cadrul unei conferinte de presa sustinute la Teheran.

Acesta a mai lansat o propunere similiara si in luna septembrie a anului trecut, care nu a fost luata insa in considerare de Washignton. Anterior, liderul de la Teheran a declarat ca si fostul presedinte George W. Bush a refuzat sa participe la o astfel de dezbatere, deoarece era “speriat”.

0 comentariu

Viorica Ianc 14-04-2010 - 14:04

pe aici ca speculantul are in gand sa
rastoarne puterea euro.
Se foloseste si de Grecia ?

Nguen Miun Gion 14-04-2010 - 16:36

Şi, încet încet şi celelalte. Mai are cineva timp să citească Apocalipsa? Nu ! Acum ne preocupăm să o aplicăm ! Kalimera !

Huhu 14-04-2010 - 18:09

Baaaa, din pacate marile hotii a celo mai mari hoti din lume evreii hoti, intineaza si restul poporului evrei, pe evreii cinstiti!!!

usla 16-04-2010 - 00:38

Nu mai crapa cioclul asta?

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult