Acasa InternationalExterne Mai multi parlamentari britanici dorm in cladirea Parlamentului

Mai multi parlamentari britanici dorm in cladirea Parlamentului

scris de Ziua Veche
11 Afisari

.Din nefericire, numerosi parlamentari platesc pretul pacatelor generatiilor trecute „, a declarat parlamentarul conservator Mark Field pentru editia electronica a cotidianului Daily Express, citata de Mediafax. „Cu aceste noi reguli, numerosi parlamentari au dormit in birourile lor. Am trecut de la un sistem foarte lax la un regim extrem de birocratic si strict”, a declarat el.


Parlamentarii vor sa ramana insa anonimi pentru ca se tem ca vor fi evacuati de administratorii cladirii pe motive de sanatate si siguranta. Acestia pot face dus si se pot spala pe dinti in baile cladirii parlamentare. Un politician s-a plans ca daca se muta acasa, va ajunge cel mai devreme la ora 01.00 si va trebui sa fie inapoi la serviciu la ora 08.00, in unele zile. Ei dorm pe paturile pliante si canapelele din birouri, dar se plang ca sunt treziti de sunetele provenind de la Big Ben. Potrivit normelor introduse de Autoritatea independenta pentru standardele parlamentare, politicienii ale caror circumscriptii sunt la distanta de o ora de Westminster nu pot pretinde decontarea cheltuielilor pentru o a doua locuinta.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS