Acasa InternationalExterne Mai mulţi răniţi la Londra, într-un atac cu o sabie de samurai

Mai mulţi răniţi la Londra, într-un atac cu o sabie de samurai

scris de D.P.
175 Afisari

Un bărbat în vârstă de 36 de ani a fost arestat la Hainault, în estul Londrei, după ce a atacat trecători cu o sabie şi rănit mai multe persoane, anunţă marţi Poliţia din cartierul londonez Redbridge, relatează AFP.

Poliţia precizează într-un comunicat că a fost chemată ”cu puţn înainte de ora (locală) 7.00 (9.00, ora României)” în acest cartier al Londrei de către martori care spuneau că ”persoane au fost înjunghiate”.

Un martor citat de cotidianul The Telegraph declară că a văzut un bărbat ”fugind cu o sabie de samurai”, care ”a înjunghiat patru persoane, după ce a lovit o casă cu camioneta”.

”Un bărbat cu o sabie a fost arestat”, anunţă poliţia în comunicat.

Potrivit unor mărturii culese la faţa locului, suspectul a atacat trecători ”şi doi ofiţeri de poliţie”, precizează poliţia.

”Aşteptăm informaţii despre starea persoanelor rănite”, mai anunţă ea.

”Nu credem că ameninţarea persistă” în cartier şi ”nu căutăm alt suspect”, anunţă un reprezentant al poliţiei din cartier, Ade Adelekan, citat în omunicat.

”Acest incident nu pare legat de terorism”, declară el.

Primarul din Londra Sadiq Khan se declară, pe X, ”absolut devastat” de acest atac.

 

 

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult