Acasa InternationalExterne Majoritatea francezilor aproba expulzarea romilor catre tarile lor de origine

Majoritatea francezilor aproba expulzarea romilor catre tarile lor de origine

scris de Ziua Veche
0 afisari

Majoritatea francezilor (48 la suta) sunt de acord cu expulzarea romilor catre tarile lor de origine, potrivit unui sondaj realizat de institutul CSA si publicat joi de Le Parisien, in editia electronica.

Dintre cei chestionati, 42 la suta se opun aceste masuri, iar 10 la suta nu s-au pronuntat.

 

Acest subiect provoaca un important clivaj dreapta-stânga. Astfel, simpatizantii dreptei (70 la suta) si ai extremei drepte (83 la suta) aproba aceasta masura, in timp ce simpatizantii stângii o resping in proportie de 61 la suta (65 la suta sustinatorii PS si 83 la suta cei ai PC).

Sondajul a fost efectuat prin telefon la 24 si 25 august, pe un esantion national reprezentativ de 1.000 de persoane adulte.

 

 

0 comentariu

kri 29-04-2010 - 13:18

Daca din Cehia o tara f. mica au emigrat atit de multi magraoni incit au determinat autoritatiliiii de a-i expulza si reintrod.vize,ce o sa se intimple in cazul nostru unde magraoni,manelarii,baltati,tuciurii,palarieri,caldarari,aurari,cortorari sunt zeci pe metru patrat,daca ridica vizele isi fac tirla in C.N tower .Nici sa nu ne gindim ca nu sau ars canadienii cu cehii ca sa nu sufle si-n magraonii romani.Puii mei de tara a lumii a-3-a subdezvoltata ,jegoasa ,manelara si tepuitoare.Sorry dar am pribegit vreo 11 ani prin nordu’ europei iar cind m-am intors aici au spus astia ca daca zimbesc politicos mi-am schimbat orientarea sexuala ,politicos -ai devenit umil,daca saluti pe strada un necunoscut te trimit la spitalul de nebu.Asa ca,cinste africanilor si cit mai multi in canada caci aia au fost sclavii tuturor ,rrrrromani nu sunt pregatiti.

kri 29-04-2010 - 13:43

Astept un raspuns si eu de la autoritatile cad. daca imi spun da sau nu ,iar daca e afirmativ si intilnesc si in cad.tigani boriti romani manelari,incerc sa emigrez in new zeeld sau ma retrag definitiv in vreun sat din transilv.mai la munte unde nu le place coloratilor

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult