Acasa InternationalExterne Marea Britanie. Atentat cu Seroquel XL

Marea Britanie. Atentat cu Seroquel XL

scris de M.A.
1 afisari

Seroquel XL, medicamente antipsihotice periculoase, au fost introduse în mod deliberat în mii de pachete de Nurofen Plus distribuite în farmaciile din Marea Britanie.

medicamente

Marea Britanie. Atentat cu Seroquel XL

Acest presupus atentat a fost comis, cel mai probabil, de activişti pentru drepturile animalelor, relatează Daily Mail.

O alertă a fost emisă după ce s-a descoperit că mai multe cutii de Nurofen Plus conţineau Seroquel XL, folosit în tratarea schizofreniei, transmite Mediafax.

Acesta ar fi fost introdus de activişti care au desfăşurat o operaţiune de sabotaj cu scopul de a crea prejudicii producătorului de Nurofen Plus, Reckitt Benckiser. Compania ar fi fost vizată deoarece testează unele produse pe animale, deşi printre acestea nu se numără şi Nurofen Plus.

Pachetele suspecte – conţinând în total jumătate de milion de tablete – au fost trimise farmaciilor din toată Marea Britanie.

Persoanele care îşi administrează din greşeală Seroquel XL pot manifesta stări de somnolenţă şi nu pot opera niciun instrument sau maşină până când nu află cum anume le afectează tabletele.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult