Acasa InternationalExterne Marea Britanie: Frontiera va fi controlatǎ la 1 ianuarie de un deputat

Marea Britanie: Frontiera va fi controlatǎ la 1 ianuarie de un deputat

scris de Laurentiu Banches
0 afisari

Deputatul laburist Keith Vaz a anunţat că va controla personal frontiera britanică la 1 ianuarie 2014 când vor fi eliminate restricţiile de liberă circulaţie pentru români şi bulgari.

Marea Britanie: Frontiera va fi controlatǎ la 1 ianuarie de un deputat (foto:newstimeafrica.com)

Keith Vaz, şeful comitetului pentru afaceri interne, a declarat că intenţionează să meargă pe aeroportul Luton împreună cu un alt membru al comitetului, Mark Reckless, dis de dimineaţă pe 1 ianuarie pentru a vedea câţi români vin, „doar pentru a fi sigur”. „Primul zbor din România aterizează la 7:40 dimineaţa”, a declarat el, citat de Huffington Post. „Al doilea zbor aterizează la ora 21. Vom fi acolo pentru primul zbor pentru a vedea ce măsuri au fost împlementate şi câţi oameni vin”.

Vaz a mai declarat că dacă este nevoie să verifice controalele vamale „cu proprii ochi” atunci este pregătit să o facă. Vaz a făcut aceste declaraţii în cadrul unei dezbateri în Camera Comunelor privind impactul pe care îl vor avea migranţii români şi bulgari. Joi, 19 decembrie, ambasadorul român la Londra a declarat, potrivit mediafax, că „defăimarea” ţării sale trebuie să înceteze. Acesta a insistat că este foarte probabil ca mai puţini români să decidă să se mute în Marea Britanie în 2014 faţă de anii precedenţi.

8 comentarii

urbos 21-12-2013 - 15:40

Asta precis e poponar si vrea s-o suga tuturor.

UnUL 21-12-2013 - 15:48

Obsesia suptului la unii c r e t i n i.

urbos 21-12-2013 - 15:50

D-aia te infigi imputitule.

UnUL 21-12-2013 - 15:55

Eu nu mă înfig nicăieri, îi las pe ații, care nu se scârbesc atât de ușor, să ți-o înfigă.

Titircă Inimăbună 21-12-2013 - 16:07

Din pacate, vad ca ai limba unsa cu magi UnUL din privata.

UnUL 21-12-2013 - 16:12

Eu nu; Buboșel, doar, este mediul să de predilecție, ăn care se bălăcește cu nesaț.

Titircă Inimăbună 21-12-2013 - 16:28

Lasa, lasa, ca nu ne pacalesti!

Orisice om are niste parti bune, dar si niste parti mai greu de recunoscut in public.

Sa luam spre exemplu pe ValVerde: cicaleste! Chiar si eu nu sunt tocmai pefect: nu gresesc niciodata. Deci trebuie sa recunosti ca ai si tu ai o parte mai neplacuta: ai o morisca, mama, mama!

Titircă Inimăbună 21-12-2013 - 16:00

printre supusii reginei se intampla ca mai sunt si tembeli, dar de aia batuti in cap rau de tot, iar unii mai jeguri devin cateodata deputati, asa se face ca apare si viermele Keith Vaz (ptiu! ca mi-a venit gust de coclit in gura cand i-am rostit numele de vita bolnava) ca sa faca valuri pe la „border”, oare nu mai bine se arunca intr-o privata si innota fara sa deranjeze?

da-l in pm.

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult