Acasa InternationalExterne Marea Britanie: Un român, condamnat la închisoare pe viaţă

Marea Britanie: Un român, condamnat la închisoare pe viaţă

scris de A.B.
3 afisari

Un cetăţean român, arestat la Bucureşti în 2011 şi extrădat în Marea Britanie, a fost condamnat la închisoare pe viaţă pentru uciderea unui bărbat în vârstă de 63 de ani din Birmingham. 

condamnat pe viata

foto: antena3.ro

Potrivit BBC News Online, David McArthur a fost găsit omorât în bătaie în casa sa din Woodbrooke Grove, Northfield, la 22 august 2011.

Florian Baboi va trebui să petreacă cel puţin 23 de ani în închisoare, după ce a fost găsit vinovat de crimă de un tribunal din Birmingham.

Baboi, care fugise din Marea Britanie, a fost arestat la Bucureşti în septembrie 2011 şi extrădat pentru a fi judecat. El a negat acuzaţiile, susţinând că s-a luptat cu McArthur în legitimă apărare.

Inspectorul Ian Iliffe, de la poliţia din West Midlands, a declarat că este dezamăgitor faptul că, în pofida dovezilor, Baboi a pledat nevinovat şi a încercat să arunce vina pe McArthur.

„Crima a fost motivată de lăcomia lui Florian Baboi, el a furat de la David şi la un moment dat a decis să-l ucidă”, a adăugat inspectorul.

1 comentariu

Ciu Huhu 03-05-2012 - 14:02

BINE CA MACAR IN ANGLIA EXISTA JUSTITIE, IN ROMANIA NU EXISTA!

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult