Acasa InternationalExterne Mark Gray bate obrazul oficialilor de la Bucuresti

Mark Gray bate obrazul oficialilor de la Bucuresti

scris de Ziua Veche
2 afisari

.Rapoartele Comisiei Europene care sanctioneaza atat Romania, cat si Bulgaria sunt corecte, iar mecanismul lor a fost fundamental in a provoca ambele tari sa puna in practica reforme cheie, a declarat purtatorul de cuvant al Comisiei Europene, Mark Gray.


In emisiunea Bucuresti Punkt Bonn, realizata de HotNews.ro si Deutsche Welle Romania, oficialul european a subliniat ca cea mai simpla varianta ar fi sanctionarea celor doua tari “dar in cazul in care stii sa transmiti clar recomandarile specifice, apar progrese”. “Am scos in evidenta si punctele in care s-au inregistat progrese, dar exista un punct major care a si generat remarca referitoare la respectarea angajamentului la aderare”, a afirmat Mark Gray, insistand asupra faptului ca “modificarile aduse recent au pus sub semnul intrebarii puterile Agentiei Nationale de Integritate”. El a atras atentia: “Daca privim inapoi la toate cele patru rapoarte observam ca exista progrese cateodata, apoi regrese, dar, in mare, acest mecanism a fost fundamental in a provoca ambele tari sa puna in practica reforme cheie”.

0 comentariu

sorge 14-04-2010 - 06:00

Pt ca dejur imprejurul statuilor ,au scapat nescoase borduri de granit si bazalt din cele vechi .
Ii propunem dlui Videanu sa le ia acsa si pe acestea .

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS