Acasa InternationalExterne Masina Printului Charles, atacata de studenti la Londra

Masina Printului Charles, atacata de studenti la Londra

scris de Ziua Veche
1 afisari

Maşina cu care se deplasau Prinţul Charles şi soţia sa a fost atacată, joi seară, la Londra, de studenţii care protestează faţă de creşterea taxelor universitare, însă cei doi nu au fost răniţi în urma incidentului, relatează BBC News Online, citat de Mediafax.


Casa Regală britanică a anunţat că Prinţul Charles şi soţia sa, Camilla, sunt „nevătămaţi” şi au ajuns la London Palladium, unde urmau să asiste la un spectacol, conform Sky News.

Potrivit CNN, demonstranţii au spart un geam şi au aruncat vopsea asupra maşinii.

Protestele s-au soldat cu rănirea a opt poliţişti, iar forţele de ordine au reţinut nouă persoane în cursul manifestaţiei de joi, când demonstranţii au pătruns în piaţa Parlamentului şi au încercat să forţeze intrarea în sediul Legislativului.

Decizia de triplare a taxelor de înscriere la universitate a fost adoptată joi de Parlament, cu o majoritate de 21 de voturi.

0 comentariu

salut 27-04-2010 - 15:27

Hm, pentru Romania, cea mai buna evolutie a evenimentelor ar fi fost urmatoarea:
– Ukraina nu vrea sa prelungeasca contractul Sevastopol
– Crimeea se desparte de Ukraina
– Ukraina – adversar declarat al Romaniei, nu conteaza culoarea guvernarii – ramane mai micutza si fara sprijinul Rusiei.

N-a fost sa fie !

mario c.c. 28-04-2010 - 06:46

Nu inca…
Trebuie sa avem rabdare pana se trezesc si ucrainenii din vest.

>N-a fost sa fie !

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult