Acasa InternationalExterne McChrystal ar putea fi inlaturat de la conducerea trupelor din Afganistan

McChrystal ar putea fi inlaturat de la conducerea trupelor din Afganistan

scris de Ziua Veche
0 afisari

.Presedintele american Barack Obama “nu exclude posibilitatea de a-l demite” pe generalul Stanley McChrystal dupa publicarea declaratiilor acestuia despre administratia americana, a afirmat marti purtatorul de cuvant al Casei Albe, care a explicat ca presedintele este furios.

 

  

 “Toate optiunile sunt pe masa” in ceea ce priveste mentinerea sau nu a generalului McChrystal la conducerea fortelor din Afganistan, a afirmat purtatorul de cuvant Robert Gibbs, potrivit Mediafax. Dar, a avertizat el, mai intai trebuie sa se incheie reuniunea de miercuri la care a fost convocat generalul, la Casa Alba, de catre presedinte.

0 comentariu

cocostarc 09-04-2010 - 15:27

de intrebarile mele si vad ca nu ai vrut sa raspunzi la ele, madam Ghervasuc…
Iti este frica sa vorbesti de cei 20.000 de euro cu care ti-ai cumparat diplomele pe la UNAp si alte mii de euro pt doctoratul in stiinte militare?
Apropo, nu ai vrut sa zici nimic nici de diploma obtinuta pe linia de centura la Academia de Informatii…..
De ce ti-e frica nu o sa scapi madam Minca.

maxim 10-04-2010 - 09:29

mi-e imi placi. esti mai aproape de politica decat doamna Teo din gradina PROTV. eu zic ca ai destul tupeu si sange-n …vene sa te bati cu porcii di Pralament!

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS