Acasa InternationalExterne Medvedev criticat dur de Georgia pentru recenta vizita efectuata in Abhazia

Medvedev criticat dur de Georgia pentru recenta vizita efectuata in Abhazia

scris de Ziua Veche
0 afisari

.Asa-zisa vizita pe teritoriul unui stat suveran, facuta in stilul liderilor sovietici, reprezinta inca un act cinic”, sustine Ministerului georgian de Externe, intr-un comunicat dat publicitatii luni.

Potrivit Ria Novosti, documentul mai adauga ca vizita lui Dmitri Medvedev nu face altceva decat sa alimenteze conflictul si acuza Rusia de faptul ca a incalcat acordul de incetare a focului, incheiat pe data de 12 august 2008.

Pe data de 8 august, liderul de la Kremlin a efectuat o vizita in orasul Sukhumi – prima de la recunoasterea independentei republicii de catre Rusia – in cadrul careia a declarat, printre altele, ca tara sa va dezvolta relatiile cu Abhazia, si ca nu exista alternativa.

0 comentariu

silviu dumitrescu 16-04-2010 - 16:50

Asta este diferenta dintre Romania si US: daca acolo un cioban se trezeste intr-o zi cu foarte multi bani(fara sa inteleaga de ce) si cumpara o companie nu pune in fruntea ei prieteni sau rude – care sunt si ei tot ciobani !!!

El isi angajeaza manageri profesionisti si le cere doar REZULTATE.

La noi ciobanul dupa ca castiga niste bani peste noapte are impresia ca a devenit o mare personalitate si un mare investitor.

Peste 20 de ani copiii care au acum 5 ani nu vor sti cine a fost Gibonul de Pipera.
Si e foarte bine si normal !

Coco 16-04-2010 - 16:56

cand trageti apa la buda.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS