Acasa InternationalExterne Medvedev: Informatiile CIA privind Iranul sunt ingrijoratoare

Medvedev: Informatiile CIA privind Iranul sunt ingrijoratoare

scris de Ziua Veche
4 afisari

.Presedintele Rusiei, Dmitri Medvedev, sustine ca informatiile adunate de CIA privind Iranul sunt ingrijoratoare, mentionand ca, daca ele se vor adeveri, ar putea fi luate noi masuri in privinta Teheranului. Conducerea CIA a declarat duminica pentru un post american de televiziune ca Iranul dispune de suficient uraniu slab imbogatit pentru a crea doua arme nucleare timp de un an, precizand ca ar mai avea nevoie de inca un an pentru elaborarea unui sistem de lansare a rachetelor, scrie RIA Novosti.


Situatia trebuie verificata, astfel de informatii ingrijoreaza intotdeauna. In prezent, comunitatea internationala nu recunoaste programul nuclear al Iranului ca fiind unul transparent. Daca ceea ce spun serviciile americane va fi dovedit, situatia va fi si mai tensionata, si nu exclud faptul ca problema sa necesite o analiza mai atenta”, a spus Medvedev la o conferinta de presa privind concluziile summitului G20 si G8 din Canada. Problema Iranului este una delicata, din acest motiv a fost atinsa la cele doua summituri. “Am exprimat pozitia Rusiei in aceasta privinta”, a spus Medvedev.

0 comentariu

Huhu 11-04-2010 - 12:51

La dracu’ ciu toti hotii!!!!!!

usla 16-04-2010 - 00:43

De unde scoateti pocitaniile astea si de ce ar trebui sa ne uzam ochelarii sa citim toate mictiunile subumane ?

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult