Acasa InternationalExterne Medvedev l-a felicitat pe Obama de ziua lui

Medvedev l-a felicitat pe Obama de ziua lui

scris de Ziua Veche
3 afisari

.Presedintele rus Dmitri Medvedev l-a felicitat miercuri calduros pe omologul sau american Barack Obama pentru cea de a 49-a aniversare, in contextul in care relatiile dintre cele doua tari au fost afectate de recentul schimb de spioni.

“Imi amintesc cu afectiune de vizita mea in Statele Unite din iunie si de primirea calduroasa. Rezultatele convorbirilor noastre sunt, de asemenea, foarte importante. Ele dovedesc o aspiratie comuna a statelor noastre la intarirea legaturilor politice, economice si culturale”, scrie liderul de la Kremlin intr-un mesaj dat publicitatii de presedintia rusa.

Potrivit Agerpres, seful statului rus precizeaza ca “cel mai important este acum sa dezvoltam metodic acordurile incheiate”.

Barack Obama si Dmitri Medvedev si-au afisat buna intelegere cu prilejul vizitei presedintelui rus la Washington din iunie si au insistat asupra consolidarii relatiilor comerciale intre Rusia si SUA. De asemenea, Washingtonul si Moscova au promis sa-si dezvolte cooperarea impotriva terorismului, programand exercitii comune ale fortelor lor de securitate.

0 comentariu

sorge 15-04-2010 - 07:43

Acum ,cind incearca marea cu degetul sau mai acum o luna cind nu mai stiu ce spunea[de ce nu aveti arhiva ?]si in mod clar mintea .
Repunerea Rusiei in granitile inainte de 90 ,nu inseamna ca este mai puternica ;inseamna ca a mostenit un sac de noduri cu mari probleme,cu popoare care au gustat din libertate ,care nu se speria de puterea letala rusa .
Daca rusii ar traii mai bine ,dupa recuceririle ruse ,ar mai fi o sansa ,dar cu poporul rus hingherit mai departe ,cred ca au o problema chiar in interiorul Rusiei .
Toti analistii rusi sau din alta parte nu tin cont de poporul rus ;mai scot un sondaj mincinos si cred ca pacalesc pe oricine .

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult