Acasa InternationalExterne Medvedev, pe linia FSB: Rusia nu a scapat de amenintarea terorismului

Medvedev, pe linia FSB: Rusia nu a scapat de amenintarea terorismului

scris de Ziua Veche
1 afisari

 

.Terorismul exista si este printre noi. Amenintarea nu a fost eliminata! Asta ar fi concluzia pe care a “tras-o” presedintele rus Medvedev. Culmea, la o “reuniune” la care a participat si conducerea Serviciului Federal de Securitate (FSB, fost KGB). 


Actiunile criminale in Ingusetia, Daghestan, Cecenia arata ca terorismul ramâne cea mai serioasa amenintare pentru societate”, a afirmat seful statului rus, citat de ITAR-TASS si Agerpres. Potrivit presedintelui rus, anul trecut, colaboratorii FSB au reusit „sa previna peste 80 de atentate si sa neutralizeze peste 500 de sefi si membri ai grupurilor de banditi”. El a cerut Serviciului Federal de Securitate „sa continue activitatea sistematica de neutralizare a grupurilor banditesti, a ideologilor acestora si a autorilor atentatelor. „In aceasta activitate trebuie atrase si organele puterii si structurile societatii civile”, a adaugat presedintele Medvedev.

 „

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS