Acasa InternationalExterne Medvedev solicita interventia armatei pentru stingerea incendiilor

Medvedev solicita interventia armatei pentru stingerea incendiilor

scris de Ziua Veche
5 afisari

.Presedintele rus a adresat, vineri, un apel Ministerului Apararii sa acorde sprijin la lichidarea incendiilor care afecteaza partea centrala si de vest a Rusiei, a declarat purtatorul de cuvant al Kremlinului, Natalia Timakova.

Intre timp, bilantul victimelor care si-au pierdut viata in incendii a crescut la 18, dintre care sase erau locuitori ai unui sat din apropierea de Moscova, informeaza Agerpres. Bilantul precedent indica opt morti.

Corpurile a sase persoane din Mohovod, in preajma Moscovei, au fost identificate vineri, dupa ce focul a devastat catunul. Cinsprezece case au fost distruse. De asemenea, in regiunea Riazan, la 200 de kilometri de Moscova, trei persoane au murit intr-un incendiu, iar in regiunea Lipetsk, la 500 de kilometri de Moscova, un pompier si-a pierdut viata, iar trei persoane au fost grav ranite, potrivit directorului spitalului din localitate, Valeri Dedov.

In Voronej, la 500 de kilometri de Moscova, focul a mistuit 170 de case, cinci oameni au murit, iar aproximativ 100 au suferit arsuri. Din zona au fost evacuati peste o mie de oameni.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS