Acasa InternationalExterne Medvedev: Statul rus nu va face economie cand e vorba de modernizarea fortelor armate

Medvedev: Statul rus nu va face economie cand e vorba de modernizarea fortelor armate

scris de Ziua Veche
106 Afisari

.Federatia Rusa nu va economisi banii pentru modernizarea militara si pentru sprijinul social al militarilor, a declarat miercuri presedintele rus Dmitri Medvedev la o intalnire cu absolventii institutiilor militare de invatamant superior, scrie agentia ITAR-TASS.


Medvedev a precizat inca o data ca fortele armate vor fi echipate intotdeauna cu o tehnica noua si ca vor fi imbunatatile conditiile sociale pentru militari. „Nu vom economisi bani pentru consolidarea fortelor noastre armate, pentru furnizarea celor mai noi echipamente si penturu imbunatatirea conditiilor sociale ale militarilor rusi”, a asigurat seful statului rus.

Medvedev a adaugat ca schimbarile care se fac in armata si flota rusa sunt „cerintele vremurilor si a situatiei care se creaza in lume”, iar fortele armate ruse „trebuie sa fie modernizate, mobile si pregatite de lupta”. „Rusia trebuie sa fie pregatita sa-si protejeze cetatenii, sa raspunda adecvat la orice amenintare, indiferent de unde va veni ea…” , a precizat presedintele Federatiei Ruse. El a subliniat ca in acest sens se pune accent pe imbunatatirea educatiei militare.

De asemenea, presedintele rus a acordat o importanta deosebita problemelor sociale ale milirarilor rusi si ale membrilor familiilor acestora. El a dat asigurari ca „nu vor mai exista ofiteri fara adapost in tara”. „Am inceput sa ne ocupam de aceasta problema, si o vom duce pana la capat, indiferent de criza financiara”, a spus Medvedev.

0 comentariu

Huhu 14-04-2010 - 19:17

Haaaa??/

1 2

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult