Acasa InternationalExterne Medvedev vrea sa transforme militienii in politisti

Medvedev vrea sa transforme militienii in politisti

scris de Ziua Veche
9 afisari

.Militia rusa sa revina la denumirea avuta in perioada tarista si sa se numeasca din nou politie, este propunerea presedintelui rus, Dmitri Medvedev, informeaza newsru.com.


„In opinia mea, a venit timpul ca militia sa revina la denumirea ei anterioara si sa se numeasca de aici inainte politie”, a afirmat Dmitri Medvedev in cadrul unei sedinte pe subiectul unor amendamente la Legea militiei, transmite Agerpres. Potrivit presedintelui rus, pana la mijlocul lunii septembrie, textul noii legi care in prezent este definitivat, va fi postat pe internet pentru a putea fi examinat de catre opinia publica. Presedintele Dmitri Medvedev a preluat sub control personal pentru reforma, ministerul de Interne din luna februarie a acestui an, prima masura luata fiind destituirea a 16 generali din conducerea ministerului. Potrivit ultimelor sondaje de opinie din Rusia, in prezent, politia rusa este net mai „corupta si abuziva” decat cea din epoca sovietica, considera majoritatea populatiei federatiei.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult