Acasa InternationalExterne Meghan Markle spune că Palatul Buckingham a decis să-i scoată numele de pe certificatul de naștere al fiului ei

Meghan Markle spune că Palatul Buckingham a decis să-i scoată numele de pe certificatul de naștere al fiului ei

scris de Misu Andrei
214 afisari

Meghan Markle reacționează după ce presa britanică a relatat că și-a schimbat numele pe certificatul de naștere al fiului ei, Archie. Ducesa de Sussex spune că decizia nu a fost a ei, ci a Palatului Buckinghamrelatează Business Insider.

Un purtător de cuvânt al lui Markle a publicat o declarație de presă în care aceasta condamnă relatările „jignitoare” conform cărora ducesa și-a eliminat prenumele – Rachel Meghan – din documentul legal, la o lună după nașterea lui Archie Harrison, în mai 2019.

În document, la numele mamei figurează doar „Alteța Sa Regală Ducesa de Sussex”, a relatat sâmbătă The Sun.

Mișcarea fără precedent ar putea fi considerată o umilire a (ducilor de) Cambridge care au inclus și numele Kate pe certificatele copiilor lorO altă variantă este că prințul Harry își compară soția cu mama sa, Diana, care a folosit întotdeauna formularea „Alteța Sa Regală Prințesa de Wales”, scria tabloidul britanic.

Purtătorul de cuvânt al ducesei a spus că decizia a fost luată de Palatul Buckingham.

Schimbarea numelui în documentele publice din 2019 a fost dictată de Palat. Acest lucru nu a fost solicitat de Meghan, Ducesa de Sussex, și nici de Ducele de Sussexa spus purtătorul de cuvânt.

Faptul că acest tabloid din Marea Britanie și așa-zișii săi experți” au sugerat că, în mod bizar, ducesa ar vrea să nu fie numită pe certificatul de naștere al copilului ei sau pe orice alt document legal ar fi de râs, dacă nu ar fi jignitor”, se mai arată în declarație.

Palatul Buckingham nu a făcut deocamdată niciun comentariu pe acest subiect.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult