Acasa InternationalExterne Meleşcanu îşi cere scuze. Va fi remaniat ministrul de Externe?

Meleşcanu îşi cere scuze. Va fi remaniat ministrul de Externe?

scris de D.P.
6 afisari

Teodor Meleşcanu, ministrul de Externe, îşi cere scuze românilor care au avut probleme la vot în străinătate.

Meleşcanu îşi cere scuze

Meleşcanu îşi cere scuze

Melescanu, isi exprima regretul şi isi cere scuze, intr-un comunicat, faţă de cetăţenii români care nu au putut să îşi exercite dreptul de vot, in strainatate.

Ministrul face un apel ca instituţiile statului, inclusiv Ministerul de Externe sa analizeze ce nu a functionat în procesul de votare în străinătate si sa gaseasca soluţii legislative care să corespundă situaţiei actuale şi de viitor a electoratului românesc.

In turul al doilea de scrutin prezidential au votat aproape 380.000 de cetăţeni români, potrivit MAE, un record absolut de participare raportat la toate scrutinele care au avut loc în diaspora după 1990.

Potrivit unor informatii neoficiale, Melescanu va fi remaniat in urmatoarele zile. Zvonul conform căruia Călin Popescu Tăriceanu ar urma să îl înlocuiască pe Teodor Meleşcanu în funcţia de ministru al Afacerilor Externe nu a fost confirmat de Tăriceanu. Preşedintele Senatului a infirmat categoric zvonul, însă a lăsat să se înţeleagă că mandatul lui Meleşcanu era unul, oricum, pe perioadă determinată, vizând doar organizarea turului al doilea al alegerilor prezidenţiale la secţiile din diaspora.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult