Acasa InternationalExterne Membrii guvernului german, solidari cu Iulia Timoşenko

Membrii guvernului german, solidari cu Iulia Timoşenko

scris de Stefan Galai
3 afisari

Niciunul dintre membrii guvernului german nu intenţionează să se ducă la meciul pe care echipa naţională de fotbal a Germaniei îl va juca în cadrul Euro2012, la Harkov, în Ucraina, împotriva naţionalei Olandei.

Iulia Timosenko

Iulia Timoşenko

Mai mulţi oficiali ai guvernului condus de cancelarul Angela Merkel au anunţat că refuză să asiste la meciul echipei naţionale a Germaniei în cadrul Euro2012 la Harkov în semn de solidaritate cu fostul premier ucrainean Iulia Timoşenko, care ispăşeşte o pedeapsă de şapte ani de închisoare într-o colonie de femei chiar în respectiva regiune din estul Ucrainei, relatează Die Frankfurter Allgemeine Zeitung, citat de Moldpres.

Niciunul din membrii guvernului german nu intenţionează să asiste la meciul ce urmează a fi disputat între selecţionatele Germaniei şi Olandei la Harkov, conform ziarului menţionat.

Conform unei informaţii apărute în presă la 27 martie, atât cancelarul german Angela Merkel, cât şi preşedintele Joachim Gauck ar urma să asiste la meciurile Campionatului European de Fotbal Euro 2012 de la Harkov, însă un anunţ oficial din partea Berlinului a intervenit în acest sens.

În octombrie 2011, fostul premier ucrainean Iulia Timoşenko a fost condamnată la şapte ani de închisoare pentru abuz de putere.

3 comentarii

Salut 24-04-2012 - 16:51

„În octombrie 2011, fostul premier ucrainean Iulia Timoşenko a fost condamnată la şapte ani de închisoare pentru abuz de putere.”

=========================

Nu taticu’ nu! A fost condamnata pentru HOTIE. „Abuzul de putere” nu a fost facut sa forteze ceva pozitiv pentru cetatenii guvernati si ca sa-si umple buzunarele. Ca si Basescu si famiGlia.

Salut 24-04-2012 - 17:16

A se citi :

„“Abuzul de putere” nu a fost facut ca sa forteze ceva pozitiv pentru cetatenii guvernati, CI ca sa-si umple buzunarele. Ca si Basescu si famiGlia.”

O regretabila greseala de tastare care a schimbat total ideea pe care doream s-o transmit.

urbos 24-04-2012 - 19:24

Ce-ar fi ala, abuz de putere pentru ceva pozitiv?

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult