Acasa InternationalExterne Merci Sarkozy, Thank you Obama

Merci Sarkozy, Thank you Obama

scris de M.A.
144 Afisari

„Libia este liberă, Merci Sarkozy, Thank you Obama” – au strigat aproximativ o sută de libieni care s-au adunat în noaptea de duminică spre luni în faţa Casei Albe, la Washington.

libieni

Rania Swadek, o americano-libiană de 33 de ani, predă literatura engleză la Washington. Purtând văl, ea a afişat o pancartă cu drapelul roşu, negru şi verde al rebelilor libieni, pe care se putea citi următorul mesaj în engleză: „Mulţumim NATO, mulţumim Obama„.

Alături de alţi exilaţi libieni adunaţi în centrul Washingtonului după ce au aflat de intrarea rebelilor în Tripoli, ea a cântat, în franceză şi engleză: „Merci Sarkozy, Thank you Obama„, transmite AFP, citată de Agerpres.

Într-o atmosferă euforică, libienii din diaspora adunaţi în faţa Casei Albe au cântat în engleză: ‘Gaddafi a părăsit Tripoli, Libia este liberă’.

Circa 40 de bărbaţi au îngenuncheat, cu faţa în direcţia oraşului Mecca şi cu spatele spre Casa Albă, pentru a se ruga, pe câte un covoraş sau pe drapelul rebelilor.

1 comentariu

BULA 22-08-2011 - 11:55

Libia a fost pana acum libera, chiar daca era condusa de un dictator. Din acest moment se reia ocupatia straina si bogatiile tarii vor fi carate in strainatate.

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS