Acasa InternationalExterne Mexicul, zguduit de un puternic cutremur. Aflata in vacanta, fata presedintelui SUA e teafără

Mexicul, zguduit de un puternic cutremur. Aflata in vacanta, fata presedintelui SUA e teafără

scris de A.B.
2 afisari

Un seism puternic şi îndelungat cu epicentrul în statul Guerrero a zdruncinat marţi centrul şi sudul Mexicului, făcând să se balanseze clădirile din capitala ţării şi determinându-i pe locuitori să iasă pe străzi.

Potrivit serviciilor de geologice ale SUA, seismul a avut 7.6 grade pe scara Richter. Institutul de seismologie mexican a precizat că seismul s-a produs la o adâncime de circa 18 kilometri şi a avut epicentrul lângă oraşul Ometepec din statul Guerrero, la circa 200 km est de Acapulco, pe coasta mexicană a Pacificului.

Fiica cea mare a preşedintelui Statelor Unite Barack Obama, Malia, aflată în vacanţă în regiunea din Mexic zguduită  de un puternic seism, este ‘teafără şi nevătămată’, a anunţat Casa Albă. ‘După cutremurul de astăzi, putem confirma că Malia Obama este teafără şi nevătămată şi nu a fost niciodată în pericol’, a declarat Kristina Schake, directoarea de comunicare a Primei Doamne a Statelor Unite, Michelle Obama. Schake şi-a mai exprimat dorinţa ca mass-media să continue să respecte intimitatea fiicelor preşedintelui american atunci când acestea nu-şi însoţesc părinţii. Malia are o soră mai mică, Sasha, în vârstă de 10 ani.
Malia Obama, 13 ani, îşi petrece vacanţa în sudul Mexicului, la câteva sute de kilometri de epicentrul seismului cu magnitudinea 7,6 care a lovit această ţară marţi, la orele prânzului, şi nu a provocat ‘pagube semnificative’, după cum a făcut cunoscut preşedintele mexican, Felipe Calderon.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult