Acasa InternationalExterne Miercuri – Grevă generală în Grecia

Miercuri – Grevă generală în Grecia

scris de M.A.
5 afisari

Ministerul Afacerilor Externe informează cetăţenii români care doresc să călătorească în perioada următoare în Republica Elenă că în data de 15 iunie 2011, pe teritoriul acestui stat, va avea loc o grevă generală de 24 de ore.

Greva in Grecia

Această mişcare de protest este organizată de Sindicatul General al Angajaţilor din Sectorul Privat şi Sindicatul Angajaţilor din Sectorul Public şi va afecta transportul aerian, rutier, naval şi feroviar.

Ministerul Afacerilor Externe recomandă cetăţenilor români să contacteze, în prealabil, compania de transport prin care şi-au procurat biletul de transport, pentru a verifica dacă orarul de drum a suferit modificări în urma declanşării acestei acţiuni de protest.

De asemenea, pentru a evita apariţia unor situaţii neplăcute pe parcursul deplasării în Republica Elenă, cetăţenii români sunt sfătuiţi să se intereseze din timp asupra situaţiei de pe plan local, evitând zonele unde au loc demonstraţii. Pentru detalii suplimentare, cetăţenii români pot contacta Ambasada României la Atena, respectiv Consulatul General al României la Salonic.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult