Acasa InternationalExterne Militar roman ranit in Afganistan

Militar roman ranit in Afganistan

scris de Ziua Veche
5 afisari

.Un militar din Batalionul 33 Manevra dislocat în Afganistan a fost ranit vineri, 19 februarie, în jurul orei 5.00 (ora Romaniei).


Un autovehicul HMMWV, aflat într-o misiune de patrulare pe autostrada A1, Kabul-Kandahar, a trecut peste un dispozitiv exploziv improvizat, la aproximativ 20 km sud-vest de Qalat, in provincia Zabul.
In urma incidentului, plutonierul Eugen Manaila a suferit un traumatism la membrul inferior drept. Militarul a fost transportat de urgenta cu un elicopter de evacuare medicala la spitalul din baza Lagman, unde a fost supus unei interventii chirurgicale, ulterior fiind transportat la spitalul militar din Kandahar. Starea militarului este stabila.

Batalionul 33 Manevra si-a început misiunea in Afganistan in luna februarie. In prezent, Armata Romaniei are dislocati în Afganistan 1025 de militari, care actioneaza, preponderent, in provincia Zabul.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS