Acasa InternationalExterne Militarii sirieni atacă răniţii şi refugiaţii care fug în Liban

Militarii sirieni atacă răniţii şi refugiaţii care fug în Liban

scris de Marius Bâtcă
3 afisari

Armata siriană a bombardat marţi un pod folosit în ultimele zile de refugiaţii sirieni, îndeosebi familii şi răniţi care încearcă sa fugă spre Liban.

foto: thehindu.com

Şeful Observatorului sirian pentru drepturile omului, Rami Abdel Rahmane, a declarat pentru AFP ca “forţele regimului au bombardat marţi un pod din apropiere de Qousseir, în provincia Homs folosit de refugiaţii sirieni, în special răniţi, care fug în Liban”.

Podul, care este foarte aproape de frontieră, a fost folosit în ultimele 2 zile de peste 1500 de sirieni, în general femei şi copii, dar şi de către răniţi, care au incercat să treacă graniţa în Liban.

Purtătoarea de cuvant a Inaltului Comisariat ONU pentru Refugiaţii din Liban, Dana Sleimane a anuntat că li s-au oferit ajutor constând în “pături, saltele şi seturi pentru igienă” celor peste 200 de familii de refugiaţi care au trecut în aceste ultimele 48 de ore graniţa prin estul Libanului.

1 comentariu

viorel 06-03-2012 - 19:14

OARE CATI REFUGIATI…SUNT DE FAPT…MERCENARI.

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult