Acasa InternationalExterne Mişcarea Naţională a Maghiarilor din Transilvania, finanţată de Budapesta

Mişcarea Naţională a Maghiarilor din Transilvania, finanţată de Budapesta

scris de D.S.S.
7 afisari

 Laszlo Tokes a primit, în ultimele luni, suma de 2,25 milioane de lei de la o fundaţie a Ministerului Administraţiei şi Justiţiei de la Budapesta, Kozigazgatasi es Igazsagugyi Miniszterium (KIM).

Laszlo Tokes,finanţat de Budapesta

Laszlo Tokes,finanţat de Budapesta

În documentele depuse la Judecătoria Cluj-Napoca, unde Mişcarea Naţională a Maghiarilor din Transilvania, înfiinţată de Laszlo Tokes , se menţionează faptul că cetăţenii români de naţionalitate maghiară sunt ajutaţi, informaţi şi îndrumaţi în întocmirea dosarelor pentru obţinerea cetăţeniei maghiare.

Asociaţia lui Tokes a fost înfiinţată anul trecut, iar anul acesta, pe 13 mai, numele acesteia a fost modificat din Mişcarea Naţională a Maghiarilor din Transilvania în EMNT. Preşedintele asociaţiei este Laszlo Tokes, iar funcţia de preşedinte executiv este ocupată de fostul deputat UDMR de Timiş, Toro Tiberiu. Niciunul dintre ei nu primeşte salariu pentru funcţia deţinută, însă printre angajaţii fundaţiei se numără atât rudele lui Laszlo Tokes, cât şi fiul lui Toro Tiberiu.

Prima tranşă de bani de la KIM Iranyito Servezet a fost virată în luna octombrie 2010 şi a fost în valoare de 50 de milioane de forinţi, aproximativ 775.000 de lei. În luna mai 2011, autorităţile maghiare au mai eliberat o altă tranşă în valoare de 95 milioane de forinţi, adică 1,5 milioane de lei.

5 comentarii

YAAKOV 06-06-2011 - 19:50

Bozgorii au inebunit si vor sa le moara copiii ca in Bosnia. Cei mai multi dintre ei nu isi dau seama ce-i asteapta, daca incearca sa rupa din teritoriul Romaniei. Chiar daca vor reusi ceva, prin tradarea marionetelor de la Bucuresti, tot cu zeci de mii de morti se vor alege.

rebenciuc 06-06-2011 - 22:42

Eu zic ca ungurii sunt” evrei”…evreii au fost trimisi in lagarele mortii ca au ocupat Europa……
Asta e dreptate,sa fie acuzata Budapesta?Evreii domnilor,astia va mananca in cur….

rebenciuc 06-06-2011 - 22:44

Heiiiiiiiii
Urbos,Hu HU,Huuuuuuuuuuuuu,unde sunteti sa ma ajutati?

vic 07-06-2011 - 00:57

fisuri de presa , trasformate de prosti in basini cu kkt

Ciu Huhu 08-06-2011 - 10:42

De la lichelele unguresti nu te poti niciodata astepta la bine!

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult