Acasa InternationalExterne Moment istoric pentru monarhie! A renunțat la atribuțiile regale

Moment istoric pentru monarhie! A renunțat la atribuțiile regale

scris de Misu Andrei
269 Afisari

Scandal uriaș la Casa Regală a Angliei. Iar efectele sunt dezastruoase. Prinţul Andrew al Marii Britanii, unul dintre fiii Reginei Elizabeta a II-a, a anunţat în miercuri seară renunţarea la atribuţiile regale.

Decizia a fost luată din cauza scandalului generat de implicarea pe care a avut-o în cazul scandalului privindu-l pe miliardarul american Jeffrey Epstein.Prinţul Andrew a anunţat că se va retrage din activităţile publice pentru „viitorul apropiat”. Andrew a declarat că manifestă „o înţelegere profundă” faţă de victimele miliardarului Jeffrey Epstein, care s-a sinucis în contextul în care era inculpat pentru agresiuni sexuale.

„A devenit clar pentru mine în ultimele zile că circumstanţele referitoare la fosta asociere cu Jeffrey Epstein au devenit o distragere majoră de la activitatea familiei mele şi de la acţiunile de valoare ale multor organizaţii şi fundaţii filatropice pe care sunt mândru să le susţin. De aceea, i-am cerut Majestăţii Sale dacă mă pot retrage din activităţile publice pentru viitorul apropiat şi mi-a acordat permisiunea”, a declarat Prinţul Andrew.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult