Acasa InternationalExterne Moscova: 13 trilioane ruble pentru armament

Moscova: 13 trilioane ruble pentru armament

scris de Ziua Veche
111 Afisari

Rusia va cheltui pentru armament peste de 13 trilioane de ruble rusesti in perioada 2011-2020, a declarat adjunctul ministrului de finante rus, Anton Siluanov, scrie RIA Novosti. Banii vor fi chletuiti in cadrul Programului de stat pentru Inarmare. Seful interimar al departamentului de armament din Ministerul Apararii al Rusiei, Oleg Frolov, a declarat recent ca limitele actuale pentru armament ale programului sunt de 13 trilioane de ruble. Conform spuselor sale, aceasta suma va permite dezvoltarea fortelor nucleare strategice, a apararii aeriene si a aviatiei. Cu toate acestea, programul nu include echiparea fortelor terestre cu arme moderne.

 „Ministerul Finantelor trebuie sa-si reexamineze situatia din punct de vedere al capacitatii de aparare a tarii”, sustine Siluanov. Potrivit acestuia, ministrul rus al apararii, Anatoli Serdiukov, isi face griji ca suma de 13 trilioane de ruble nu este de ajuns pentru toate programele privind furnizarea de arme noi.

0 comentariu

Huhu 07-04-2010 - 19:33

hA HA HA HA HA Ha Haaaaaaa!!!!!!!!

Huhu 07-04-2010 - 20:11

hA HA HA HA HAAAAAA

Corcodel de Parpange 07-04-2010 - 23:56

Cu TOKHAS in frunte, vor avea VIKTOR i …mu.te !

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS