Acasa InternationalExterne Moscova a pierdut pe mana lui Geoana

Moscova a pierdut pe mana lui Geoana

scris de Ziua Veche
2 afisari

Anuntul lui Basescu privind instalarea scutului american antiracheta pe teritoriul Romaniei a cazut ca un traznet pe capul prietenilor Moscovei din politica si mediul de afaceri. Graba cu care presedintele a pus spinoasa problema pe masa CSAT da un raspuns la o mare intrebare pe care comentatorii s-au cam ferit s-o puna in campania electorala din noiembrie: cine a fost in spatele lui Mircea Geoana?

 

Evidenta iese acum la iveala. A fost Moscova cu toata pleiada ei de prieteni politici sau oameni de afaceri din Romania. Si mai ales cu toata mogulimea care a mizat totul pe cartea Geoana. Iar “Prostanacu” s-a dat de gol imediat dupa anuntul prezidential. In vreme ce politicenii, care au intrat in direct pe la tot felul de televizuni, au salutat pozitionarea strategica a Romaniei, Geoana, obosit de goana din PSD, a dat-o din cacofonie in balbaiala si a spus ca trebuie sa se afle “opinia opinei publice”. Apoi a trecut problema prin mana paralamentului national unde ar merge un pic amendata cererea SUA, dar a refuzat cu orice chip sa spuna daca este sau nu o victorie a Romaniei.

In fond, Mircea Geoana are mult prea multe datorii de platit catre Moscova. Acolo unde a fost anul trecut de doua ori, in secret, pentru a lua inspiratie. Si nu oricum, ci introdus in aceasta lume de insusi Ion Iliescu, piesa de baza a Kremlinului in Romania, baiat cu origine sanatoasa, scolit la Academia Lomonosov. Geoana a avut in spate o intreaga masina de razboi electoral, impanzita de formatori de opinie coruptibili, care au avut grija sa-l zugraveasca pe Basescu ca pe un demon.

A avut parte de logisitica mogulului Vantu, cel care acum isi cladeste un imperiu media in Moldova, evident nu fara acceptul Moscovei.A avut “pumnul” in copil pus la dispozitie de insusi mogulul Patriciu, cel care a ajuns cel mai bogat roman pe banii gazului si petrolului ex-sovietic. Liderul si candidatul PSD l-a avut alaturi, pe post de sfetnic, si pe Cozmin Gusa. Un baiat ajuns in politica via mogulul Dan Voiculescu. Pe vremea cand era secretar general al PSD, Gusa pleca cu misiuni la Moscova, trimis special al lui Ion Iliescu. El s-a laudat de multe ori, in diverse medii, ca este chiar un prieten al lui Vadimir Putin si are intrare la acesta. Sa ne aducem aminte ca, oficial, Geoana nu prea s-a intalnit cu nimeni la Moscova. Probabil ca cele doua vizite pe care le-a facut au fost pentru relaxare, similare cu cea efectuata in miez de noapte la vila lui Vantu.

Insa toti papusarii care au avut in mana un fir legat de marioneta Geoana au in comun o relatie stransa cu Rusia. Geoana a pierdut, iar esecul sau a enervat in asemenea masura Moscova incat presa rusa a turbat imediat ce BEC l-a anunat invingator pe Basescu, “omul americanilor”. Acum intelegem de ce! Iar familia Geoana si Viorel Hrebenciuc trebuie sa inteleaga ceva esential: Flacara violeta n-a stralucit cu adevarat in joia in care “Prostanacu’” si-a atins apogeul, ci abia acum, cand a ars Kremlinul, biserica la care se inchina ei.

0 comentariu

Eufrosin 24-03-2010 - 11:57

Mi-ar pare atat de bine ca ceea ce spune Pres. Basescu sa se materializeze. Deocamdata, bazat pe evidente, asemanarile dintre Securitate si SRI in tactici si metode, nu lasa loc de dubii:

http://eufrosin.wordpress.com/2010/03/07/cel-mai-mare-criminal/

rata 24-03-2010 - 20:29

O FI SI MANA LUNGA DE SUB PATURA ?
DESCHIDE PE GOOGLE : GADINA CONSTANTIN sau AS. JILAVA „89 si aflii TOT ADEVARUL !
– A.)– Stiati ca in Romania sunt inregistrati ca revolutionari peste 25.000 (la 1.01.2010) : 1.) 21.527 revolotionari luptatori (participanti); 2.) 2.825 revolutionari retinuti; 3.) RANITI (impuscati, ..); 4.) RANITI IN LEGATURA CU … (mostenitori,..), DECI SI RESTUL POPULATIE INTRA LA Pct. A . CINE MAI TREBUIE SA MUNCEASCA ? LISTA REVOLUTIONARILOR ESTE DE 200.000 ?1?1 vedeti sait-urile revolutionarilor. IN DEC.89 A FOST AL TREILEA RAZOBOI MONDIAL
–B.)– Stiati ca in anexa decretului se află si doi revoluţionari – fantomă răniţi , NEMĂSCUŢI ÎN 1989 : nr. lista decret 359 – Drăgoi Nicolae nascut in Zecca Mare la data 18-06-1996, fiul lui Nicolae/Carolina CNP 1 96 06 18 354763 SI nr. lista decret 1098 – Ştefan Alexandru nascut in Pucheni Mosneni la data 03-12-1996, fiul lui Dima / Stana CNP 1 96 12 03 400694
—Obs.: CURAT MURDAT, ZIS-A NEICA CARAGIALE, nu !

sorge 25-03-2010 - 05:37

S a reinfintat desfintata 0110 ,unitatea anti -KGB ?
Cind o sa l vad pe Iliescu ,tras in teapa lui Ghildus ,din Piata Revolutiei [in fata fostului Comitet Central ]o sa cred ;pina atunci sint pur si simplu ,declaratii sforaitoare ,cu ocazia prezentarii bilantului SRI .

oblioo 25-03-2010 - 11:10

Va fi ceva fara precedent….

http://www.youtube.com/watch?v=gOERVcohwZ0

oblioo 25-03-2010 - 11:15

Atacul principal, sau o componenta principala va porni din Romania, de aici si ” scandalul pe tema avioanelor „…
Romania va dispare in primele minute ale razboiului….

Vlad 25-03-2010 - 13:02

cei in retragere sau rezerva oare nu au fost din securitatea lui Ceausescu ???????

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult