Acasa InternationalExterne Moscova anunță relaxarea restricțiilor

Moscova anunță relaxarea restricțiilor

scris de Misu Andrei
73 Afisari

Capitala Rusiei, Moscova, a relaxat restricțiile impuse de pandemia de Covid, invocând o situație epidemiologică îmbunătățită. Barurile, restaurantele și cluburile de noapte, care anterior trebuiau să se închidă până la ora 23:00, pot rămâne deschise toată noaptea. Primarul Moscovei  susține că mai mult de 50% din paturi sunt libere în unităţile Covid-19, o premieră de la mijlocul lunii iunie 2020.

Moscova a continuat miercuri relaxarea restricţiilor în vigoare de luni de zile în capitala rusă pentru a limita pandemia de COVID-19, pe baza scăderii numărului de contaminări şi în ciuda absenţei carantinei, relatează France Presse şi Reuters, citate de Agerpres.

„Pandemia este în declin şi, în această situaţie, datoria noastră este de a crea condiţiile pentru restabilirea economiei”, a anunţat primarul capitalei ruse Serghei Sobianin.

Barurile, restaurantele şi cluburile de noapte vor putea rămâne deschise din nou după ora 23:00, iar telemunca pentru 30% din personal nu mai este obligatorie.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult