Acasa InternationalExterne Moscova are o “pista georgiana” in cazul atentatelor

Moscova are o “pista georgiana” in cazul atentatelor

scris de Ziua Veche
7 afisari

Secretarul Consiliului de securitate rus, Nikolai Patrusev, a evocat marti „progrese” in ancheta asupra dublului atentat sinucigas care a facut 39 de morti luni in metroul din Moscova, estimand ca o pista georgiana nu este exclusa, transmite Agerpres.


„Fortele de ordine isi fac treaba. Un important numar de membri se ocupa de ancheta. Sunt deja progrese”, a declarat Patrusev agentiei Interfax. „Sunt sigur ca toti cei care sunt legati de acest atentat, cei care l-au comandat… precum si cei care l-au executat vor fi pedepsiti in conformitate cu legea… Nimeni nu va scapa de urmarire”, a indicat el.
Patrusev a evocat o posibila pista georgiana in atentatul care, potrivit FSB, a fost comis de doua femei-kamikaze legate de grupuri rebele din Caucazul de Nord.
In Georgia, „liderul acestui stat Mihail Saakasvili are un comportament imprevizibil… El a declansat deja un razboi. Nu este exclus sa o faca din nou”, a adaugat Patrusev. Aceasta ipoteza a fost imediat dezmintita de Tbilisi.

0 comentariu

Florin Kovacs 30-03-2010 - 06:48

a mai negat si ca a fost in Rusia si ca a fost la Vantu si ca are nu stiu cate case in USA. Dar in rest il cred pe cuvant!!!!

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult