Acasa InternationalExterne Moscova promite sustinerea Afganistanului in lupta impotriva terorismului

Moscova promite sustinerea Afganistanului in lupta impotriva terorismului

scris de Ziua Veche
9 afisari

.Rusia este dispusa sa ofere sprijin guvernului afgan in lupta impotriva terorismului si pentru restabilirea pacii in tara, i-a comunicat miercuri presedintele rus Dmitri Medvedev omologului sau Hamid Karzai.

“Rusia sustine eforturile Afganistanului pentru restabilirea pacii civile. Sustinem lupta conducerii afgane contra terorismului si suntem dispusi sa va oferim sprijinul nostru in aceasta directie”, a afirmat seful statului rus, potrivit Agerpres.

El a subliniat si importanta cooperarii in lupta impotriva traficului de droguri.

La randul sau, presedintele Afganistanului a exprimat condoleante in legatura cu incendiile din partea centrala si de vest a Rusiei, care s-au soldat cu moartea a peste 50 de persoane.

Presedintele rus Dmitri Medvedev se intalneste la 18 august, la Soci, cu presedintii Afganistanului, Pakistanului si Tadjikistanului. La summit iau parte Dmitri Medvdev, presedintele afgan Hamid Karzai, cel pakistanez, Asif Ali Zardari, si liderul tadjic Emomalii Rahmon.

In cadrul summitului, Medvedev va avea intalniri bilaterale cu Hamid Karzai si cu Asif Ali Zardari. Mai tarziu, liderul de la Kremlin se va intalni si cu Emomalii Rahmon, care se va afla in Rusia intr-o vizita de lucru, in perioada 18-20 august.

0 comentariu

seherezada 16-04-2010 - 14:44

Dl Pena, multumesc ca i-ati transmis lui web-Maestro rugamintile mele …,
pe care le-a indeplinit. (merci, web-Maestro!!)

Ar fi bine ca schimbarile sa fie anuntzate …
(de data asta am facut-o eu cu comentariul #27 la nenea Plesu …),

ca altfel unii mai nabadaiosi si nervosi (poate pe alte motive) incep sa injure (vezi comentariul #118 de la editorialul lui Platon).

O propunere: ce-ar fi sa ne organizati un coltisor pentru „FORUM”, in care sa putem discuta „formatul” si alte chestii legate de layout …

sa va traiasca finutzele !!

gesomina 19-04-2010 - 19:04

Bineinteles ca era Andrei Plesu, ca ardea de nerabdare ca sa afle cand si cui devii tu Nasu’. Tana Ardeleanu, Dan Pavel, Constantin Dinu, Tesu, Roncea nu vi se alatura si ei? Sau nasesc prin alta parte? Chiar nu va dati seama ca sunteti penibili, credeti ca intereseaza pe cineva pe cine nasiti voi? Daca asa credeti voi ca va relansati… Parca mai bine era pe vremea dictatorului SRS, de care va plangeti abia acum, dupa ce i-ati fost slugi devotate ani de zile. Macar el nu va lasa sa postati golanii de-astea

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult