Acasa Breaking News Mubarak a demisionat!

Mubarak a demisionat!

scris de B.C.R
56 afisari

Preşedintele egiptean, Hosni Mubarak, a renunţat la putere, potrivit agenţiilor internaţionale de presă care citează o declaraţie a vicepreşedintelui Omar Suleiman.

„Ţinând cont de condiţiile dificile pe care le traversează ţara, preşedintele Mohammed Hosni Mubarak a decis să renunţe la postul de preşedinte al Republicii şi a însărcinat consiliul suprem al forţelor armate să administreze afacerile ţării”, a declarat Suleiman, într-o alocuţiune televizată.

  

 

Hosni Mubarak Mubarak şi familia sa părăsiseră vineri capitala Cairo, potrivit agenţiei Reuters, care cita o informaţie difuzată de postul de televiziune al-Arabiya.


Anterior, al-Arabiya anunţase că Mubarak ar fi plecat din Egipt, dar ulterior, televiziunea cu sediul în Dubai a revenit, informând că preşedintele egiptean şi familia sa au părăsit oraşul Cairo de la o bază militară către o „destinaţie necunoscută”.

1 comentariu

Salut 11-02-2011 - 19:30

preşedintele egiptean şi familia sa au părăsit oraşul Cairo de la o bază militară către o „destinaţie necunoscută”.

Nu-i o problema ca destinatia e necunoscuta; important e sa-i dea adresa si lui Basescu.

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult