Acasa InternationalExterne Mubarak este grav bolnav şi deprimat

Mubarak este grav bolnav şi deprimat

scris de D.P.
5 afisari

Bodyguarzii lui Mubarak au dezvăluit că fostul şef de stat este foarte bolnav şi nu se poate deplasa fără ajutor, informează presa arabă, citată de Economic Times.

Hosni Mubarak

foto: realitatea.net

Mubarak se află într-o casă de vacanţă de la Marea Roşie, în Sharm el-Sheikh. Casa îi aparţine unui om de afaceri egiptean, Hussein Salem, un apropiat al fostului şef de stat.

Localnicii au aflat de la gărzile de corp ale fostului preşedinte egiptean că acesta este ţintuit la pat şi că are nevoie de ajutor pentru a putea merge.

Mubarak este foarte bolnav, au spus că are cancer”, a titrat Daily Telegraph, citând un învăţător din Sharm el-Sheikh, care discutase cu cei care asigură paza vilei.

Pe drumul de acces privat spre vilă au fost văzute ambulanţe şi doctori, iar gărzile de corp au confirmat că se simte tot mai rău.

„S-a simţit foarte rău, este un om foarte, foarte bolnav”, a mărturisit un bodyguard jurnaliştilor.

Presa egipteană a scris că fostul preşedinte este deprimat, refuză să mai ia medicamente şi a leşinat de mai multe ori, dar nu este în comă, aşa cum se credea zilele trecute.

Cotidianul Haaretz scrie că un oficial din consiliul militar al Egiptului a spus că „nu ar fi suprins să audă în curând că Mubarak a murit”, notează realitatea.net. Acesta a mai spus şi că, pe lângă faptul că nu vrea să ia medicamente, Mubarak nici nu vrea să plece din ţară pentru tratament.

5 comentarii

Sadam Husein 15-02-2011 - 16:18

Probabil deja l-au omorat dupa demisie!!! Acum doar ii mai cuta un cosciug pe masura. Asa i-au invata americainii

Didos 15-02-2011 - 20:34

Pacat ; afost un mare om de stat ,un factor de echilibru in Orientul Apropiat, un factor de mentinere a pacii. Nu stiu ce se va intampla in epoca post Mubarac, dar nu ma astept la nimic bun. Probabil ca a facut si greseli, a avut tendinte autocrate, dar totusi….

CEAUSESCU 16-02-2011 - 09:25

Eu cred ca asta*Mubarak* nu a acceptat sa demisioneze si astia*Armata* il tin arestat intr-o vila acolo pana accepta sa-si recunoasca demisia. Ori isi recunoaste demisia ori il omoara sau… cum se spune: Ori il omoara ori il omoara.

Liviu 16-02-2011 - 12:32

Sau poate sa raceasca … Depinde cat de rece va fi glontul !!!

Vladimir Putin 17-02-2011 - 10:15

Multa Sanatate Mubarak

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult