Acasa InternationalExterne UPDATE Mumia KGB se întoarce: Vladimir Putin, din nou, la Kremlin VIDEO

UPDATE Mumia KGB se întoarce: Vladimir Putin, din nou, la Kremlin VIDEO

scris de M. BÂTCĂ
24 afisari

Vladimir Putin, din nou, la Kremlin. Lumea a vizionat luni începutul unuia dintre cele mai proaste filme din istoria Omenirii: Mumia se întoarce, III.

KGB Krmlin Vladimir Putin presedinte

Mumia KGB se întoarce: Vladimir Putin, din nou, la Kremlin (foto: kremlin.ru)

În uralele aplaudacilor de serviciu, sub privirile diavoleşti ale patrairhului Kirill şi în aplauzele tâmpe ale mortului ţinut în viaţă de viagra, Silvio Belusconi, Vladimir Putin şi-a luat în primire mandatul. Fotografia publicată chiar pe siteul oficial al Kremlinului, din timpul ceremoniei, este mai mult decât grăitoare. Lenin, din mausoleul său din Piaţa Roşie, părea mai viu şi mai uman decât Vladimir Putin, în momentul preluării frâielor Federaţiie Ruse.

KGB-ist până la moarte, Vladimir Putin a depus luni jurământul de credinţă la învestirea sa în postul de preşedinte al Federaţiei Ruse. În lipsa liderilor importanţi ai lumii civilizate şi înconjurat numai de personalităţi îndoielnice şi alţi 2.000 de invitaţi, Vladimir Putin a jurat pe consituţia Federaţiei: „Jur ca la îndeplinirea atribuţiilor de preşedinte al Federaţiei Ruse să respect şi să apăr drepturile şi libertăţile omului şi pe ale cetăţeanului, să respect şi să apăr Constituţia Federaţiei Ruse, să apăr suveranitatea şi independenţa, securitatea şi integritatea statului, să servesc cu credinţă poporul”.

Cât de strâmb este acest jurământ ştiu şi copii din Somalia. Mai ales că Vladimir Putin este pentru a treia oară preşedinte al Federaţiei Ruse.

Jurământul de credinţă a fost urmat de un scurt discurs al lui Dmitri Medvedev, care şi-a încheiat mandatul de şef de stat. El a afirmat că, odată cu revenirea lui Vladimir Putin la Kremlin, începe o nouă etapă în dezvoltarea şi istoria Rusiei. „Încheind activitatea în funcţia de şef de stat, vreau să le mulţumesc tuturor celor care m-au susţinut pe parcursul acestor ani. (…) Vreau să le mulţumesc tuturor cetăţenilor Rusiei. Mai avem foarte multe de făcut”, a spus Medvedev, potricit Agerpres.

30 de salve de tun: Din păcate, nu a fost nimerit

Imediat după învestirea sa în funcţie, Vladimir Putin a declarat că Rusia va intra într-o nouă etapă de dezvoltare, estimând că mandatul său de şase ani va determina destinul ţării „pentru decenii înainte”. „Intrăm într-o nouă etapă de dezvoltare naţională. Va trebui să rezolvăm probleme de un nou nivel, de altă natură şi dimensiune. Anii ce vor urma vor fi determinanţi pentru destinul Rusiei pentru decenii înainte”, a afirmat Vladimir Putin.

„Dorim să trăim şi vom trăi într-un stat democratic”, a mai afirmat Vladimir Putin.

El a ieşit ulterior în faţa Marelui Palat al Kremlinului, unde au fost trase 30 de salve de tun. Din păcate, nu a fost nimerit!

Patriarhul ortodox al Moscovei şi al întregii Rusii, KGB-istul Kirill, a oficiat în ziua învestirii lui Vladimir Putin o slujbă în Catedrala Bunei Vestiri din Kremlin.

I-au dat pe mână „valiza nucleară”

Vladimir Putin a preluat luni, în calitate de preşedinte al Federaţiei, „valiza nucleară”, care îi va permite să controleze arsenalul nuclear. Transmiterea acestei „valize” a avut loc în prezenţa ministrului Apărării, Anatoli Serdiukov.

„Valiza nucleară” conţine un dispozitiv de comunicare care permite emiterea ordinului de declanşare a un atac nuclear. Valiza îl însoţeşte pe preşedintele Federaţiei Ruse în toate deplasările pe care le efectuează.

Acest sistem a fost pus în funcţiune în Rusia în 1983, fiind precedat de un alt dispozitiv aflat într-un buncăr din Moscova.33 comentarii

urbos 07-05-2012 - 16:07

Hahahaha!

sorin 07-05-2012 - 16:16

autorul articolului ori e neinformat ori rau intentionat, ori pur si simplu nerod! penibil si dezgustator,

Salut 07-05-2012 - 16:21

Eu ma gandesc serios daca nu e chiar un agent provocator platit de rusi.

digital 07-05-2012 - 16:24

cine?!âMB?!
never!!!

Salut 07-05-2012 - 16:45

Never say never. Mai ales in cazuri d’astea !

Marius Bâtcă 07-05-2012 - 17:19

@ Salut, Salut
sau
привет, сука! sunt un agent provocator platit de rusi!
Vrei sa iti trimit si o copie a ultimului extras bancar? Sunt platit in ruble. Verzi. Cu nuante galbne, joia, si albastre, martea.
Noi, agentii rusi, nu acceptam plati lunea, miercurea si vinerea!

P.S. Deocamdata, beneficiezi de prezumtia de nevinovatie!

:))

Marius Bâtcă 07-05-2012 - 16:26

Da, Sorine,
Privit de la sediul FSB/KGB sunt „simplu nerod! penibil si dezgustator”. Si „rau intentionat”.
(QED)
Suka nahui blea, ruski pidar!!!!
Regret, in continuare, ca, din cele 30 de salve de tun, niciuna nu i-a fost fatala lui Vladimir Putin, asa cum era normal!!!

Mache 08-05-2012 - 03:30

Serios?! Te pomeni ca ai si ceva argumente care sa-ti sustina mugetele. Daca e asa, insira-le. 😉

Eltin 07-05-2012 - 16:22

Ma Bâtă, asta-i material?, te descalifica, parcă ai fi platit de opozitia rusă, si aia scriau mai decent, ii un material de opinie? presa de cacao…

Marius Bâtcă 07-05-2012 - 16:45

Te oftici, muscal-kagebist??? :))

Mache 08-05-2012 - 03:36

Bun! Da-ne tu un exemplu de material. Ia povesteste-ne despre geniul nepereche al lui V.V. Putin si ispravile sale legendare sa avem si noi de ce rade.

Eu cel putin sa stii ca tin la Vladimir Vladimirovici. E geu de gasit in istoria recenta cineva care sa fi reusit sa faca mai mult rau Rusiei decat bunul Vova.

Sa speram ca o sa ramana acolo la Kremlin mult si bine si ca va izbuti cu totul sa transforme Rusia dintr-o tara industrializata intr-o republica bananiera ce traieste exclusiv din exportul de materii prime brute. Cam asa ca Nigeira. Ca doar nu degeaba era numita Rusia „Burkina Faso cu bombe atomice” 😉 😉 😉

Pribeagul 07-05-2012 - 17:34

“Intrăm într-o nouă etapă de dezvoltare naţională. Va trebui să rezolvăm probleme de un nou nivel, de altă natură şi dimensiune. Anii ce vor urma vor fi determinanţi pentru destinul Rusiei pentru decenii înainte”, a afirmat Vladimir Putin.

Sper ca ceilalti oameni mari ai lumii sa considere ca in timp ce Putin rezolva problemele lumea evolueaza normal.

Ela 07-05-2012 - 17:37

Toate ca toate pt cine crede dar eu astazi eram sa dau coltul.. Am crezut ca m-am intoxicat cu covrigi! Pe bune, se invartea tot cu mine, de abia umblam prin casa! Chestiile astea dupa ce am citit putin despre ceremonie.! Wow! Ce se intampla dc citeam versiunea de mai sus prima..?? Ha!Deja ma vedeam prima victima a energiei malefice..

Salut 07-05-2012 - 18:06

@ M Batca

„Istoria ne invata ca nimeni nu invata ceva din istorie…” (citat aproximativ dintr-un clasic celebru – trebuie sa fie celebru, nu-i asa? 😉 )

Fapte:
– Azi e binecunoscut ca Stalin se pregatea sa atace Europa de vest; atacul german doar a devansat intentiile lui
– „isteria pericolului bolsevic” in vest a fost intretinuta chiar de Stalin in ultimii ani inainte de razboi. Acesta avea nevoie de pretexte suficient pentru campania propagandistica care urma sa-i justifice atacul in vestul Europei.
– Documentele Sigurantei Romane din acei ani probeaza faptul ca unii dintre cei mai agresivi „anti-bolsevici” din Romania acelor timpuri au fost platiti de Moscova.
– la nivel de politica externa (si nu numai), in acele timpuri, pentru Romania, Germania era ceea ce sunt azi SUA (principalul aliat).

====================

Rezultat: Rusii s-au inteles cu „aliatul Romaniei” peste capul romanilor, preluand o buna halca din treimea de tara rupta din Romania.

====================

Azi, in secolul 21, nu se mai pune problema expansiunilor teritoriale. De acord, dar asta nu inseamna ca la nivel inalt, colosii nu se pot intelege peste capul celor mici.

Donc, Qui prodest atitudinea ta permanent agresiva, de cele mai multe ori neprovocata? Romanilor? Sau rusilor?

Daca esti de buna credinta, citeste si incearca sa intelegi cele de mai sus. Daca nu, nu !

ValVerde 07-05-2012 - 18:34

@Salut:

„Azi e binecunoscut ca Stalin se pregatea sa atace Europa de vest; atacul german doar a devansat intentiile lui.”

Pe ce te bazezi cind faci astfel de declaratii fara echivoc?

„Rezultat: Rusii s-au inteles cu “aliatul Romaniei” peste capul romanilor, preluand o buna halca din treimea de tara rupta din Romania.”

Romania era pro-britanica si aliata cu Polonia, nu cu Germania.
Pactul Ribbentrop Molotov prevedea acapararerea Basarabiei de catre rusi, dar la momentul respectiv, nici Germania si nici URSS nu erau aliati cu Romania.
DUPA pirderea Ardealului si a Basarabiei, Romania s-a aliat la Axa (Nov 1940)

„Azi, in secolul 21, nu se mai pune problema expansiunilor teritoriale. De acord, dar asta nu inseamna ca la nivel inalt, colosii nu se pot intelege peste capul celor mici”

Se cheama politica externa dusa in propriul interes (al colosilor).
Trebuie sa fii naiv sa-i acuzi ca trag spuza pe turta lor.
Daca esti mic, trebuie sa iti alegi cu grije aliatul mai mare. De unul singur nu se poate, din pacate.

Salut 07-05-2012 - 19:03

„@Salut:

“Azi e binecunoscut ca Stalin se pregatea sa atace Europa de vest; atacul german doar a devansat intentiile lui.”

Pe ce te bazezi cind faci astfel de declaratii fara echivoc?”
====================
Citeste, pentru inceput, V Suvorov „Marea epurare”. Apoi compara. Si mai citeste. Si compara din nou.

ValVerde 07-05-2012 - 21:54

Daca tu alegi sa dai crezare scenariului lui Suvorov, e treaba ta, dar asta nu inseamna ca opiniile lui au fost dovedite sa aiba ceva in comun cu realitatea. De altfel teoria respectiva e in general respinsa de istorici obiectivi.
Razboiul l-a prins pe Stalin cu chilotii-n vine.

Salut 07-05-2012 - 22:09

Oooo, ce repede ai citit 300 de pagini! Bravo!

Ba inca ai si gandit, ai cautat, ai comparat….si ai decis !

Inca o data, bravo. Esti FENOMENAL. Ce face America asta din om!

ValVerde 07-05-2012 - 23:32

Haha, tu crezi ca eu am de gind sa citesc toate teoriile conspirationiste care apar ca ciupercile, sau ipotezele care forteaza istoria in favoarea unei cauze sau alteia?

E de ajuns sa citestc opiniile unor autori pe care ii cred. (In cazul asta Shirer)
Shirer, dupa parerea mea aduce dovezile necesare sa inteleg ca inainte de Pactul Ribbentrop- Molotov, rusii erau in tratative serioase cu Marea Britanie pentru a se alinia cu ei.
In final, engezii nu au luat in serios o alianta cu Stalin si cuiul la costiug l-au batut polonezii care pur si simplu nu au vrut sa accepte trecerea Armatei Rosii pe teritoriul ei, chiar daca ar fi venit sa-i protejeze si sa se lupte cu Hitler.

Cind Ribbentrop era la Moscova pecetluind tratatul cu Stalin, delegatia engleza care venea fara tragere de inima sa negocieze cu Stalin se afla la bordul unui vas militar.
Nu erau deloc grabiti sa ajunga si isi programasera calatoria se dureze cam o luna. Ribbentrop a zburat la Moscova de doua ori si a definitivat tirgul inaintea lor. Cind au ajuns, li s-a spus politicos ca intilnirea nu mai e de actualitate.

Asta nu e comportament care se incadreaza cu teoriile lui Suvorov. Ceea ce spune el nu poate fi 100% respins, pentru ca nu exista dovezile necesare dar in acelasi timp, argumentele lui sint mult mai putin credibile decit contraargumentele.

Desprinzind exclamatia ta din context:

„Inca o data, bravo. Esti FENOMENAL”

tot ce pot spune e ca ti-a mai ramas destula perspicacitate si putere de intelegere.
Ai dreptate,
Asa e !!! 🙂 🙂 🙂

Salut 08-05-2012 - 01:40

„Haha, tu crezi ca eu am de gind sa citesc ….”

================

NU, bineinteles! Ar insemna ca n-am priceput nimic despre tine…. atata timp pe forum.
Nu e necesar sa citesti. Important e sa ai pareri, nu-i asa?i!

Salut 07-05-2012 - 19:12

„Se cheama politica externa dusa in propriul interes (al colosilor).
Trebuie sa fii naiv sa-i acuzi ca trag spuza pe turta lor.”

============================

Reciteste postarea mea. Unde este partea care justifica afirmatia ta de mai sus?

ValVerde 07-05-2012 - 21:57

Daca am perceput gresit tonul tau acuzativ, inseamna ca propozitia ta nu face decit sa precizeze evidenta: bineinteles ca marile puteri isi fac planuri conforme cu interesul lor national, fara sa tina seama de „cei mici”

E un fel de vara nu-i ca iarna si Luna e mai importanta decit soarele pentru ca lumineaza noaptea, cind e intuneric.

Ciu Huhu 07-05-2012 - 18:13

Sper ca macar acum sa nu mi se taie mesajul , Putin e o sluga, un sclav al evreilor, FAPTELE LUI O SPUN!!!!!!!!!!!

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 07-05-2012 - 18:20

Alamicu ,linisteste-te esti ok! si felicitari pt. articol ! Te-ai intrecut ,ZAU !

tomi 08-05-2012 - 01:34

Ciu Huhu iarasi ai cinat ciuperci otravite?

Mache 08-05-2012 - 03:45

Asa-i ma Ciuciule. Toti sunt evrei ascunsi. 😉 Oare ce o sa faci cand o sa afli ca si tu esti evreu ascuns?! 😉 😉 🙂 Solutia onorabila ar fi sa tragi o dusca sanatoasa de benzina dupa care sa-ti aprinzi tacticos o tigara…

P.S. : Tu ai avut cumva vreo-un ascendent apropiat (parinti bunici, unchi, matusi etc.) care a dat coltul in camasa de forta la balamuc sau legat de pat la urgenta unde n-aveau camasi de forta 😉 😉 😉 Ce ai tu pare sa fie o chestie ereditara care se amplifica zilnic…

Ela 07-05-2012 - 19:03

Trecutul. Trecutul.A fost creat astfel si viitorul. Oare exista si Prosatan?? Am vazut un film aseara pe PRO?! cu el. De fapt era o reluare. Slab. Idiot. Stiti ce am remarcat? Ca tipul semana cu Vladimir P.. . Incredibil!!

praf in ochi 07-05-2012 - 19:45

„mare bata”, ce nume potrivit are autorul elucubratiilor de mai sus ! Inca un latrau cu pretentii de patrihot rrromanike cu editare in limba/alfabetul cirilic !?! Obraznicia asa-ziselor „raspunsuri” ale numitului „bat..a” il arata, asa cum si „recunoaste sincer”, un provocator-idiot, scolit pe la vreo „agit-prop” redivivus… ‘mnealui, autorul, este adevarata mumie cu miros de hoit imputit !

Marius Bâtcă 07-05-2012 - 20:46

Davai, davai cu prafu’n ochi tavarsci!
Injurati, ca mai mult nu va duce mintea aia umpluta de rahatul lui Putin. Tot inainte, ca inainte va era mai bine scursuri KGB-iste!
Inapoi in Siberia, va e locul, ca slugi ale chinezilor! Ati fost si ati ramas niste inapoiati, salbatici adusi de vant, din pustietate.
Ti-a povestit tac’tu cum a fost cand a invadat Romania si a vazut pentru prima data drumuri, scoli, mese, scaune wc-uri.?
Nu ti-a zis cat de uimit a fost cand a vazut prima data un ceas??? Ti-a povestit cum a fost cand a furat primul palton, cand si-a agatat pendula de gat, pui de salbaticiune siberiana??
T-a zis, ba, tac’tu, cum s-a scapat pe el de fericire cand batea vaduvele de razboi? Ti-a povestit, ba, rusnacule, cum bora tac’tu, ca porcu, dupa ce s-a indopat cu mancarea luata de la gura copiilor romani ingroziti de scursurile pline de votca al armatei rosii.
Mai du-te-n mata, ba, spurcaciune!

Mache 08-05-2012 - 03:47

Ce ghinion ca esti atat de tampit si agramat 😉 Daca erai cu ceva mai inteligent poate chiar te credeam 🙂 😉 😉

ein deutscher 07-05-2012 - 21:21

Treij’ de salve si niciuna nu-l atinse pe „competentul” proaspatului nostru ministru de Externe? La asa laudator, asa laudat!

Mache 08-05-2012 - 04:26

Pana la urma nu Putin e genul de leader rus de care trebuie sa ne temem. Dimpotriva, tocmai opozantii sai ar trebui sa ne ingrijoreze.

Daca e sa luam la bani marunti ceea ce a facut Putin din 2000 incoace observam ca:

– In mod involuntar a distrus imensa armata rusa.

– A pus pe butuci dezvoltarea tehnico-stiintifica a tarii. Mari institute de cercetare au fost desfiintate doar pentru ca speculantii imobiliari doreau imbilele sau terenurile lor. Cazul uzinei de tancuri Kirov din Sankt Petersburg si al biroului de proiectare aferent sunt emblematice. Asediul de 1000 al lui Hitler n-a oprit nici o clipa productia de tancuri, insa silovikii lui Putin le-au venit de hac in cateva saptamani 😉

– PIB-ul Rusiei e mult mai jos ca cel al Italiei si comparabil cu cel al Spaniei

– Rusia e azi un exportator de materii prime brute. Exporturile industriale anuale ale Rusiei (inclusiv cele de armament) sunt mai scazute decat cele ale Poloniei sau Romaniei – daca va puteti magina asa ceva.

– Exporturile de materii prime neregenerabile se topesc in buzunarele fara fund ale oligarhilor agreati de stapanire care au grija sa scoata cea mai mare parte a banilor in afara Rusiei, ca de, nu se stie nici o data. Nimic nu se investeste in viitorul tarii. Totul se topeste pe bijuterii, vinuri scumpe, tarfe, haine de lux, nimicuri extravagante etc.

– Partea asiatica a tarii e deja in cea mai mare parte controlata din punct de vedere economic de chinezi. Gici ce urmeaza dupa preluarea controlului economic ? 😉

– Poporul devine din ce in ce mai imbecilizat. Sepcialistii in cele mai diferite domenii au plecat in Occident sau prin cimitire… 😉

– Tara se numara printre cele mai corupte 20 de tari ale lumii cu adle Congo, Zimbabwe, Somalia, etc. Romania, pe care o percepem cu totii ca pe o tara foarte corupta e la vreo 60-70 de locuri distanta de muscali. Aia ca sa va dati seama in ce hal sunt ciolovecii…

Ceea ce ar trebui sa ne ingrijoreze ar fi tocmai genul de leader rus care ar incerca sa asaneze rahatul si sa puna Rusia pe picioare. O Rusie puternica si renascuta ar fi un pericol mortal pentru Europa inclusiv Romania. O Rusie mancata de coruptie, inapoiere si imbecilitate, ramasa cu botul plin de bale si pofte dincolo de zidul lumii civilizate, asa cum e Rusia desavarsita de Putin, e ceea ce trebuie sa ne dorim.

Pentru ca asa cum spunea Nicolae Iorga acum mai bine de 100 de ani „Rusia e un vesnic pericol pentru civilizatia umana”

Sa le dea deci Domnul zile multe la carmuire maritului vojd Vova Putin precum si stalpului sau spiritual, patriarhul Kiri (fost polkovnik KGB si asta), izvoratorul de tabacioc si vodki Uraaaaaaa!!!!! 😉 😉 🙂

urbos 08-05-2012 - 04:43

Parca ai vorbi de USA. Hahahaha!

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult