Acasa InternationalExterne Nafissatou Diallo, camerista care îl acuză pe DSK, a apărut la TV (VIDEO)

Nafissatou Diallo, camerista care îl acuză pe DSK, a apărut la TV (VIDEO)

scris de M.A.
2 afisari

Nafissatou Diallo, camerista care îl acuză pe Dominique Strauss-Kahn că a violat-o, a hotărât să apară în mod public, pentru a „spune adevărul” şi a-şi reabilita onoarea.

 

Nafissatou Diallo,camerista care îl acuză pe DSKahn a apărut la TV

Camerista din Guineea a apărut luni dimineaţa la televiziune, pentru prima dată de la întâlnirea sa cu Dominique Strauss-Kahn, într-un apartament din hotelul Sofitel, la 14 mai, în fragmente ale unui interviu acordat postului de televiziune ABC.

Este o femeie solidă, robustă, cu o faţă rotundă, în vârstă de 32 de ani. Are o voce blândă, un uşor accent african şi nu a ezitat să mimeze, apucându-şi sânii şi punând un genunchi jos, ceea ce s-a petrecut, în opinia sa, în camera de la Sofitel.

Nu am nicio dorinţă să apar în public, dar nu am de ales. Acum, trebuie să apar. Este necesar, pentru mine. Trebuie să spun adevărul, a declarat ea . „Vreau să se facă dreptate, vreau ca el să meargă la închisoare. Vreau ca el să ştie că există locuri unde nu îşi poate utiliza puterea, (…) banii„, a repetat ea declaraţia pentru săptămânalul Newsweek, într-un interviu publicat duminică.

Nafissatou Diallo revine asupra celor câteva minute, petrecute împreună cu Dominique Strauss-Kahn, în camera 2806. Avocaţii fostului director al Fondului Monetar Internaţional (FMI) au insistat că a fost vorba despre o relaţie consimţită, în timp ce Diallo descrie o tentativă de viol.

Am întors capul. El a venit spre mine şi m-a apucat de sâni”, declară ea, punându-şi mâinile pe piept. „Am spus «Opriţi-vă, opriţi-vă, nu vreau să-mi pierd locul de muncă». Dar el a continuat să mă împingă. Mi-a fost foarte frică„, adăugă ea.

Pentru Newsweek, această femeie celibatară, cu o fiică în vârstă de 15 ani, a oferit o poveste detaliată despre ceea ce s-a petrecut, în opinia sa. Ea afirmă că a descoperit abia la o zi după presupusele fapte, la ştiri, cine era bărbatul din camera 2806. „Iar atunci au spus că va fi viitorul preşedinte francez. «Oh, Dumnezeule», mi-am spus şi am izbucnit în plâns. Mi-am spus «mă vor ucide»”, a povestit ea. „Dumnezeu să-mi ajute, (pentru că) spun adevărul„, a conchis Diallo.

Această „ieşire” mediatică are loc cu o săptămână înainte de audierea de la 1 august, în cadrul căreia Dominique Strauss-Kahn, pus sub inculpare pentru şapte capete de acuzare, între care agresiune sexuală şi tentativă de viol, urmează să se prezinte, din nou, în faţa tribunalului din New York.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult